Candaş Tolga Işık kimdir? – Elips Haber

Candaş Tolga Işık kimdir? Candaş Tolga Işık nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Candaş Tolga Işık’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Candaş Tolga Işık kimdir? Candaş Tolga Işık kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Candaş Tolga Işık’ın biyografisini haberimizde derledik…

Candaş Tolga Işık 3 Mayıs 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk gazeteci ve sunucudur. Yıllardır ekranlarda habercilik ile ilgilenmektedir. Işık şuan da 44 yaşındadır. Ekranlarda sunuculuk yapan Candaş Tolga Işık 2015 yılında senenin en etkin bürokrasi habercisi ödülünü kazanmıştır.  İstanbul Üniversitesi’nde okuyan Işık gazetecilikten bağımsız olarak Biyoloji bölümünden mezun olmuşyur. Ayrıca yurt haricinde genetik mühendisliği üstüne de eğitim almıştır.

2010 yılında Burcu Kapu ile dünyaevine girmiştir. 2 yıl devam eden bu evlilik 2012 yılında Işık ve Kapu çifti boşanmıştır. Ardından Candaş Tolga Işık tekrar evlenmemiştir. 


Aytuğ Atıcı kimdir?

2002 yılında mahalli radyolarda habercilik yaparak mesleğe giriş yapmıştır. Yerel radyoların sonrasında ise büyük radyo kanallarında yer edinmeyi başarmıştır. Bu şekilde kariyer basamaklarını atlamaya başlayan Işık 2009 yılında ise televizyonda bürokrasi uygulamaları hazırlamaya başlamıştır. Bir taraftan köşe yazarlığı ile ilgilenen Candaş Tolga Işık’ın kendi köşe yazılarından bir kitabı vardır. Son dönemde ise TV100’de Az Önce Konuştum adlı uygulama sunmaktadır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort