Cansu Özbay Kİmdir? Cansu Özbay Kaç Yaşında? Cansu Özbay Hangi Takımda?

Kadın voleybol ulusal takımının oyuncularından Cansu Özbay’ın yaşamı sıklıkla araştırılıyor. Cansu Özbay kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Cansu Özbay’ın boyu kaç? Cansu Özbay hangi takımda oynuyor? Cansu Özbay’ın eşi kim? Cansu Özbay kimdir? Cansu Özbay’ın yaşı kaç? Cansu Özbay hangi takımda oynuyor? Cansu Özbay’ın yaşamı ve kariyerine dair detaylar.

CANSU ÖZBAY KİMDİR? CANSU ÖZBAY NERDEN GELİYOR?

Cansu Özbay, 17 Ekim 1996’da İzmir’de doğdu. Voleybola Arkas Spor Kulübü’nde başladı ve 2014 senesinde Beşiktaş’a aktarım oldu. Cansu ve Özbay, ikinci sezonlarında Nilüfer Belediyespor’da forma giydi. 2015-2016 sezonunu Beşiktaş’ta geçirdikten sonrasında 2016-2017 sezonunda VakıfBank’a aktarım oldu. VakıfBank formasıyla 2 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, 2 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 3 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası’nı kazandı.

Kadın ulusal voleybol takımıyla 2018 FIVB Uluslar Ligi’nde ve 2019 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı. Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları Olimpiyat elemelerinin galibi olarak Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazanan hanım ulusal voleybol takımının bir parçasıydı.

CANSU ÖZBAY’IN BEDENİ VE KİLOSU NE KADAR?

Kısmetse Olur Rümeysa Öztürk kaç yaşlarında aslen nereli kimdir?

Kısmetse Olur Rümeysa Öztürk kaç yaşlarında aslen nereli kimdir?

Güzel oyuncu Cansu Özbay 1.82 metre boyunda ve 75 kilodur.

CANSU ÖZBAY HANGİ POZİSYONDA OYNANIYOR?

Voleybol sahalarında pasör olarak oynuyor.

CANSU ÖZBAY EVLİ Mİ? CANSU ÖZBAY’IN EŞİ KİMDİR?

Cansu Özbay, 2019 senesinde Cem Erkul ile evlendi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort