Cenk Tosun bu akşam Trabzonspor maçında oynayacak mı? Aboubakar kadroda mı?

Cenk Tosun bu akşam Trabzonspor maçında oynayacak mı? Haftanın en mühim maçından ilkin Cenk’in sakatlığı geçti mi, maça hazır mı? Beşiktaş ile Trabzonspor içinde oynanacak olan yüz yüze gelme yarın saat 20.00’de başlayacak. Takımın en skorer bir öteki oyuncusu Aboubakar kadroda mı merak konusu. Maç, beIN Sports HD 1 kanalından naklen yayınlanacak. Bu mühim yüz yüze gelme öncesi takımların son durumları ve oyuncu değişimleri büyük bir merak konusu.

Beşiktaş’ta Cenk Tosun, Trabzonspor Maçına Hazır

Vincent Aboubakar’ın ailesinde yaşanmış olan sıhhat problemleri sebebiyle Trabzonspor maçında forma giyemeyebileceği belirtiliyor. Bu durumda Cenk Tosun’un sahaya sürülmesi bekleniyor. Aboubakar, Kamerun Milli Takımı ile oynadığı maçların sonrasında ailesindeki sıhhat problemi sebebiyle Fransa’ya gitmişti. Ancak, Beşiktaş’ta yöntem heyet, Cenk Tosun’un üstüne titriyor. Geçen sürem yaşamış olduğu sakatlık sonrası takıma dönen Tosun Paşa’nın fizyolojik olarak daha iyi bir durumda olduğu ve ilk 11’de forma giyinmeye hazır olduğu aktarıldı. Şenol Güneş’in, Cenk ile Aboubakar içinde yapacağı tercih merakla bekleniyor.

Aboubakar’ın Durumu Belirsiz

Vincent Aboubakar, Kamerun Milli Takımı ile oynadığı maçların sonrasında ailesindeki sıhhat problemi sebebiyle Fransa’ya gitmişti. Ancak, Beşiktaş’ta yöntem heyet, Cenk Tosun’un üstüne titriyor. Geçen sürem yaşamış olduğu sakatlık sonrası takıma dönen Tosun Paşa’nın fizyolojik olarak daha iyi bir durumda olduğu ve ilk 11’de forma giyinmeye hazır olduğu aktarıldı. Şenol Güneş’in, Cenk ile Aboubakar içinde yapacağı tercih merakla bekleniyor.

Trabzonspor Beşiktaş maç öncesi bilgileri

Trabzonspor ve Beşiktaş, Süper Lig’in mühim maçlarından birinde yüz yüze geliyor. Maçın yaklaşmasıyla beraber her iki takımın da kampından sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor.

Trabzonspor ile Beşiktaş içinde oynanacak olan yüz yüze gelme için konuk tribün biletleri satışa sunuldu. Bu mühim maç için taraftarların büyük bir ilgisi olduğu ve biletlerin kısa süre içinde tükenebileceği belirtiliyor.

Trabzonspor ve Beşiktaş arasındaki bu mühim yüz yüze gelme öncesi taraftarların ve futbolseverlerin heyecanı giderek artıyor. Maçın kararı ne olursa olsun, fair-play ruhunun sahada hakim olması en büyük temenni.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort