‘Cennet Mahallesi için Victoria’s Secret’ı reddetti mi? Çağla Şıkel açıkladı

Çağla Şıkel, YouTube’da gösterilen ‘Bize Kaldı’ programına misafir oldu. Şıkel, “Victoria Secret’tan gelen teklifi reddettiği” yönünde çıkan haberlere de ilk kez cevap verdi.

“BÖYLE BİR ŞEY YAPMIŞ OLABİLİR MİYİM?”

“Bir menajerlik şirketinde çalışırken Victoria Secret’tan öneri geliyor ve reddediyorsun” sorusuna Şıkel şu şekilde cevap verdi:

Ya bu şekilde bir şey yapmış olabilir miyim sizce? Ben en azından o dönemde çıkıp kendi ağzımla ‘Bana bu şekilde bir öneri geldi’ deyip havasını atardım bu şekilde bir öneri gelmiş olsa. Oldu da benim mi haberim yok? Israrla 700 senedir aynı haber yapılıyor, bu şekilde bir şey yok ya… Bana Naomi Campbell’ın ajansından öneri geldi Fransa’dan fakat ‘Victoria Secret’a menfaat mısın?’ gibi bir şey değil. Ben Victoria Secret için ‘Bir gün niçin olmasın’ diyordum hep. Bunun üstüne seneler yıllar sonrasında bu çıktı.

 

 

“DÜNYA SAÇMASI BİR ŞEY”Cennet Mahallesi için teklifi reddettiği iddiası da sorulan Şıkel, “Bu dünya saçması bir şey. Hayatımın en büyük şanslarından biri Cennet Mahallesi… Hem çalıştığım kadro olarak hem geçirdiğim 5 sene, hem edindiğim deneyim, hem hayatımın en güldüğüm zamanları, yani inanılmaz… ” dedi.

“BENİM HAYALİMDİ”

Şıkel, “Burayı bırakmak zorundasın yalnızca oraya gideceksin bir adet giyim gösterisi yapacaksın’ deseler vallahi billahi düşünürdüm ya da Türker abiye yalvarırdım ‘Ne yapabiliriz ne edebiliriz’ diye. Benim orada yaşadığım şeyler her insanın yaşayabileceği şeyler değildi. Evet Victoria Secret’te benim bir hayalimdi fakat esasen bu şekilde bir öneri asla olmadı” şeklinde konuştu.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort