Cevdet Nail Sancaklı: Gölcük’e söz verdik

GALİBİYET VE TUR GÖLCÜK’E HAYIRLI OLSUN

Sözlerine 3-0 kazanılan Bartınspor maçı ile başlayan Sancaklı şu şekilde konuştu: Takımımız gün geçtikçe oturuyor. Bartın karşısında gerçekten iyi futbol oynadık. Tüm blokları iyi kullandık, geçişleri iyi yaptık ve futbolcularımız performansının en üstüne çıkmasını bildi. Rakibimizin kapanarak oynayacağını biliyorduk, bunu tespit etmiş ve ona göre bir hazırlık yaptık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtarak turu geçmesini bildik. Rakibimize de saygı duyuyoruz. Onlar da geçmişi olan bir camia. Dostane bir maç oldu, her hangi bir sıkıntıya mahal verilmedi. Turu atlayan taraf biz olduk, bu nedenle çok mutluyuz. Galibiyet ve tur Gölcük’e hayırlı olsun.

KUPA BAŞKA, LİG BAŞKA BİR MARATON

Amacımız üst lige çıkmak, tekrar geldiğimiz yere dönüş yapmak. Bunun için şehir, yönetimimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularımız var güçleri çalışıyor, herkes çok inanıyor. Aldığımız tepkilerin olumlu olması bizleri sevindiriyor. İstim üzerinde olacağız ve ayaklarımız yere her daim sağlam basacak. Kupa başka, lig başka bir maraton. Takımı lige hazırlamak adına kupa maçları artı ve eksiklerimizi görmek adına işimizi kolaylaştırıyor açıkçası, takıma da doğal bir motivasyon sağlıyor.

ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA

İyi futbol iyi futbolcularla oynanır. 2 transfer yapma düşüncemiz var. 10 numara ve kanat oyuncusu alabiliriz. Arayışlarımız devam ediyor. Yönetimimiz de bu konuda anlayış ve gayret gösteriyor. Bu fikri herkes destekliyor. Kadromuz iyi futbolculardan kurulu ancak lig uzun bir maraton. Bu işin sakatlığı, hastalığı, cezası var. Bizim Gölcük’e bir sözümüz var ve inşallah bu sözü yerine getirmek için üzerimize düşen ne varsa sonuna kadar yapacağız.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort