CHP EDİNCİK’TE SAHAYA İNDİ

CHP seçim startını Edincik’te verdi. Gündüz saatlerinde ilçe binasında basın toplantısıyla seçim startını veren CHP gece de Edincik Mahallesinde sahaya inerek seçim çalışmalarını başlattı.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Milletvekili aday talibi Derbo Sağır, CHP İlçe Başkanı Mehmet Atak, meclis üyeleri, Sedat Pekel ve birden fazla CHP’li onlarca vasıta ile akşam saatlerinde Edincik Mahallesinde kahve gezileri gerçekleştirdi. Edincikliler tarafınca coşkuyla karşılanan CHP konvoyuna alaka büyük oldu. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu çarpıcı sözleri Edincik sokaklarında yankılandı.

Sokakları gezen Başkan Tosun ve CHP korteji vatandaşlarla ayrı ayrı tokalaştı. Merkezde bir kahvehanede Edinciklilere hitap eden Belediye Başkanı Tolga Tosun “ Biz Edincik’e büyük kıymet veriyoruz. Bizi coşkuyla karşıladığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Edincik Mahallesinde doğalgaz sorunlarını çözme adına elimizden gelenin fazlasını yaptık. Kazılar bundan dolayı yollarda sıkıntılar yaşanıyor. Havaların düzelmesiyle Edincik Mahallesinin yollarını yapacağız. Kapalı Pazaryeri ve Yaşam alanı inşaatımız hızla devam ediyor. Çok kısa bir müddette Edincik modern bir Kapalı Pazaryerine kavuşacak. Zeytincilerimizin kullandığı bütün yolları Bandırma Belediyesi olarak asfaltladık. “

Ülkenin artık kurucu değerlere dönmesi icap ettiğini söyleyen Tolga Tosun “ pahalılığın, ekonomik sıkıntıların tek sebebi tek erkek diyeti ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. Artık bu tek erkek diyetinden kurtulmak zorundayız. Bu sistemde seçilen milletvekillerinin hiç bir laf hakkı olmuyor. Çare güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönmektir.

Burada gördük ki, artık bu iş tamam. 1. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Halkımız sulh v huzur istiyor. Bunu biz getireceğiz. “ Dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort