CHP’li Özgür Özel’den Bakan Soylu’ya ‘eşkıya’ karşılığı

CHP Küme Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Dün İçişleri Bakanlığı önüne gelip tehditler ve hakaretler savuran eşkıya kadrosu, bugün de mahkeme bastı” tabirlerine sert tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından CHP’li eski Yalova Belediye Lideri Vefa Salman’ın vazifeye iadesini reddeden hakime ortalarında Ali Yetenekli Başarır, Mahmut Tanal, Canan Kaftancıoğlu’nun bulunmuş olduğu CHP’lilerin tepki gösterdiği anların imgesinin bulunmuş olduğu haberi paylaşarak, “Dün İçişleri Bakanlığı önüne gelip tehditler ve hakaretler savuran eşkıya grubu, bugün de mahkeme bastı” tabirlerini kullandı.

ÖZEL’DEN SOYLU’YA CEVAP

Soylu’nun laflarına CHP’den yanıt geldi. Soylu’nun karşılığını alıntılayarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Küme Başkanvekili Özgür Özel, “Seçilmiş ve hukuk önünde aklanmış belediye liderinin hakkını gasp etmektir eşkıyalık. Uyuşturucu baronlarıyla ve mafyayla kol kola olan bir tek şahıs gösterin derseniz, her insanın birinci aklına sen gelirsin Süleyman Soylu!” tabirlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort