Çöken kaportaya kaynar su dökülür mü? Kaportacıların az bilinen yöntemi işe yarıyor mu?

Araçlarda muhtelif nedenlere bağlı olarak göçük oluşabilir. Daha pahalıya mal olmaması için oto tamircilerinin kullandıkları kaynak su tekniği göçük sorununuzu çözebilir. Peki, çöken kaportaya kaynar su dökülür mü? Kaportacıların azca malum tekniği işe yarıyor mu?

Aracınızda oluşan göçüğün kaynak su yöntemiyle düzelebileceğini biliyor muydunuz? Kaportacılar ve oto tamirciler kaynar su hilesiyle araçlarda oluşan birtakım göçükleri düzeltebiliyor.

Aracınızda gözle görülür bir göçük oluşması, size birkaç yüz liraya mal olabilir. Pek oldukça insan, böylesi bir hizmet için makul fiyatın ne olduğu ile ilgili hiç bir fikre haiz değildir, bu da kaportacıların ve oto tamircilerin size basitçe yüksek meblağlarda harcama çıkarabilecekleri anlamına gelir. Bir göçüğe gidermek suretiyle tamirciye girersiniz, fakat bir halde arabanızda çözülmesi ihtiyaç duyulan diğer problemler keşfederler ve her birini eklemeye başlarlar.

Sosyal medyada hızla yayılan bu yöntemle araçlarda oluşan göçükler onarılabiliyor. İhtiyacınız olan tek şey içi sıcak su dolu bir su ısıtıcısı ve bir de tuvalet pompası.

ARABALARDA OLUŞAN GÖÇÜK NASIL DÜZELTİLİR?

– Su ısıtıcısını suyla doldurun ve kaynatın.

– Su kaynar kaynamaz, su ısıtıcısını otomobilinizin yanına götürün, suyu göçüğe ve göçük çevresine dökün.

– Şimdi tuvalet pompasını kullanmanız gerekmekte. Pompayı göçüğün etrafına yerleştirin ve dikkatlice kendinize doğru çekin. Bu prosedürü yavaşça ve dikkatli bir halde birkaç defa tekrarlayın, yavaş yavaş göçükte hareketlenmeler göreceksiniz.

– Birkaç dakikalık dikkatli bir çalışmanın sonunda, göçük tamamiyle ortadan kaybolmuş olacaktır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort