Çöp Adam dizisi final mi oluyor? Çöp Adam bitti mi?

Başrollerini Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın paylaşmış olduğu dizi Çöp Adam’ın sevenleri, dizinin final yapmış olup yapmayacağını merak ediyor. Çöp Adam final mi oluyor? Çöp Adam bitecek mi? sorularının cevapları araştırılıyor. Sizler için derledik…

Çöp Adam dizisi final mi oluyor? Çöp Adam bitti mi? 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çöp Adam dizisinin yeni sezonu başladı. Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan dizinin final yapma ihtimali olduğu açıklandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizi geçen hafta oldukça düşük reytingler gördü. Bu hafta da beklentinin altında izlenen dizi için final sonucu verildi.

Eğer dizi önümüzdeki hafta da düşük reyting alırsa, 30. kısımda final yapacak.


Fatih Dokgöz kimdir?

Çöp Adam mevzusu nedir? Çöp Adam aktörleri kimler?

Senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün kaleme almış olduğu Çöp Adam dizisi, Tamer ve Peri’nin saplantılı aşk öyküsünü mevzu alıyor. Beklenmedik bir halde büyük bir servete konan yazılımcı Tamer’in, bankacı Peri’yi kaçırarak mahzene kapatmasıyla başlayan öykü büyük bir aşkla son bulacak.

Dizide, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Derya Alabora, Cankat Aydos, Aytek Şayan, Tilbe Saran, Ezgi Çelik, Lila Gürmen, Öykü Naz Altay gibi adlar yer alıyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort