Dangal Filmi Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Dangal Konusu Ne? Dangal Oyuncuları

Dangal Filmi Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Dangal Konusu Ne? Dangal Oyuncuları

Aamir Khan’ın kaleminden çıkan Bollywood efsanesi Dangal filmi televizyona geldi. Yayınlandığı döneme damgasını vuran Dangal filmi TV gösterim akışında yerini aldı. 25 Eylül Pazartesi akşamı seyirciyle buluşacak olan Dangal filmi için araştırmalar başladı. Türkiye’de de çoğu hayranı bulunan Aamir Khan’ın başrolde oynadığı Dangal filmi ne zaman? Saat kaçta? İşte merak edenler için detaylar..

DANGAL HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Bollywood filmlerinin en sevilen isimlerinden Aamir Khan’ın Dangal filmi tekrar seyirciyle buluşacak. 25 Eylül Pazartesi akşamı 20.00’da ekrana gelecek Dangal filmi TRT1 ekranlarında yer alacak. Peki, Dangal filmi mevzusu ne? Dangal aktörleri kim? İşte Dangal oyuncuları..

DANGAL FİLMİ KONUSU

Güreşte yöresel olarak çoğu başarı kazanmış, hatta Hindistan şampiyonu olmuş Mahavir Singh karakterine Aamir Khan yaşam veriyor. Mahavir Singh tecrübelerini aktarıp yetiştireceği, Hindistan için internasyonal alanda bir madalya kazanacak bir adam çocuk sahibi olmayı her şeyden oldukça ister. Ancak 4 kızı olduğu halde asla adam evladı olmaz. Günün birinde kızları Babita ve Geeta’daki potansiyeli ayrım edince onları bir adam gibi güreş müsabakalarına yapmaya başlar. Mahavir’in gerçekleştiremediği hayallerini gerçekleştirmek artık kızlarının elindedir.

DANGAL FİLMİ OYUNCULARI

Mahyavir Singh Phogat – Aamir Khan

Mahavir Singh Phogat’ın kızı Geeta Phogat – Fatima Sana Shaikh

Mahavir Singh Phogat’ın kızı Babita Kumari – Sanya Malhotra

Mahavir Singh Phogat’ın eşi Daya Shobha Kaur – Sakshi Tanwar

Genç Babita – Suhani Bhatnagar

Genç Geeta- Zaira Wasim

Rohit Shankarwar

Vivan Bhatena

Aparshakti Khurrana

Kaustubh Pile

Antrenör Pramod Kadam- Girish Kulkarni

DANGAL NE DEMEK?

Hindistan’da güreş müsabakalarının genel adına Dangal deniliyor. Dangalın Türkçe anlamı ise “Güreşen Kişiler” şeklinde anlatım ediliyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort