Darıca adaylığı hakkında konuştu: İki ilçe arasında kararsızım

Gelecek Partisi’nde dün mühim bir toplantı vardı. Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Arabacı ve bütün ilçe başkanlarının bulunmuş olduğu görüşmede Gelecek Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Alpaslan Yılmaz ve Serap Çakır da vardı. Toplantı sonrası şehir gündemine 31 Mart 2019 seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adaylığı bulunan 14 Mayıs tarihinde ise CHP listesinden mebus adaylığı bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serap Çakır’ın Darıca belediye başkan talibi olarak belirlendiği iddiaları düştü.  

“2 İLÇE ARASINDA KARARSIZIM”

İddialar sonrası gazetemize açıklalarda bulunan Serap Çakır, düşünme aşamasında bulunduğunu dile getirerek, “Dün akşam görüşmede il başkanımızın bana Darıca teklifi geldi. Ama ben düşünme aşamasındayım. Eylül ayının sonuna kadar enine sonuna düşüneceğim. Çünkü ilçe konusu ile alakalı kararsızım. Aslında Gebze ilçesini istiyorum. Adaylığım ile alakalı çok şey konuşuluyor, fakat hemen hemen aday olarak belirlenmedim” dedi.

“BU KONUDA NETİM”

Konu ile alakalı görüşünü aldığımız Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Arabacı ise Darıca adaylarının Serap Çakır bulunduğunu anlatım ederek, “Darıca’da adayımız yüzde 90 olarak Serap Çakır. Ben bu hususta olabildiğince netim. Kendisine de söyledim. Kazanabileceğimiz yerlerdeki adaylarımız belli. Önemli olan tarzı kazanmak. Gebze’de aday yoğunluğu Darıca’ya göre daha çok oluyor. Çakır’ın Darıca’da şansı daha yüksek” dedi.

“KÖRFEZ VE DARICA ADAYLARIMIZ BELLİ”

Körfez, Çayırova adaylarının da net bulunduğunu ileriki günlerde açıklayacaklarını anlatım eden Arabacı, “Büyükşehir için ise bir profesör ile konuşuyoruz. Tabi öteki ittifak bileşenlerimiz ile de görüşeceğiz. İYİ Parti yola kendisi devam edeceğini söyledi. Gönül isterdi ki birliktelik devam etsin”  anlatım etti.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort