Darıca’da projeler gözler önüne serildi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Muhtarlar Toplantısı için Darıca’ya geldi. Darıca Belediyesi Rüstem Metin Yurttaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen istişare toplantısına Vali Yavuz ile beraber Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve mahalle muhtarları ile ünite müdürleri katıldı. Darıca’nın 14 mahallesinin masaya yatırılmış olduğu görüşmede her mahallede meydana getirilen çalışmalar değerlendirildi.

NENEHATUN AMATÖR SPOR KOMPLEKSİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, toplantının sonrasında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a ilçede süren sıhhat ve eğitim alanındaki çalışmalarla belediye tarafınca meydana getirilen projeleri gezdirerek, çalışmalar ile ilgili malumat verdi. İlk olarak Abdi İpekçi Mahallesi’nde yapımı süren aile sağlığı ve kültür merkezi projesi ile başlayan hizmet turu sonra ilçede süren eğitim yatırımları ve yeni hükümet konağı inşaatı ile devam etti. Bayramoğlu Mahallesi’nde yapımı süren sıhhat kompleksinin de gezildiği projede en son yapımı tamamlanarak hizmete oluşturulan Nenehatun Amatör Spor Kompleksi incelendi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, projeler ile ilgili Vali Seddar Yavuz’a ayrıntılı bilgiler vererek, “Darıca’mızda bir taraftan belediye olarak eğitimden sağlığa çoğu alanda projeleri hayata geçirirken bir taraftan da alt yapı ve üstyapıyla beraber kültür sanattan spora her alanda ilçemize projeler kazandırıyoruz. Gerek Darıca Belediyesi olarak biz, gerek Büyükşehir Belediyemiz ve gerekse de hükümetimiz tarafınca ilçemizde çoğu projenin çalışması devam ediyor. İlçemize kazandırılan eserlerde Valiliğimizin de oldukça kıymetli destekleri ve katkıları var. Sayın Valimiz Seddar Yavuz’a ilçemize verdiği destekten kaynaklı teşekkür ediyorum” dedi.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da gün boyu Darıca’daki projeleri inceleyerek, çalışmaları yakından takip etti. Darıca’da yatırımların artarak devam etmesi temennisinde bulunan Vali Yavuz, Darca Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar bundan kaynaklı Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı kutlama etti. Birçok değişik alanda süren çalışmalar sebebiyle ekiplere kolaylıklar dileyen Vali Yavuz, tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort