DENİZ : BANDIRMALILAR BU ZULMÜ HAK ETMİYOR

Gelecek Partisi Genel Merkez Mali İşler Danışmanı Burhan Deniz, hastane kavşağında yaşanmış olan trafik sorununu gündeme getirdi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Liseler Vadisi ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bulunmuş olduğu bölgede yaşanmış olan trafik sıkışıklığını gündeme getiren Burhan Deniz, yetkilileri göreve çağırarak “Bandırma bu zulmü hak etmiyor” dedi.

Okulların ve üniversitenin açılmasıyla beraber kavşakta ciddi trafik sıkışıklıkları yaşandığını kaydeden Burhan Deniz, “Bu bölgede bir an ilkin Karayollarının yol ayrımı çalışması yapması gerekiyor. Bu bölgede hastaneye, okula ve üniversiteye gitmek isteyen yurttaşlarımız bilhassa sabah ve mesai saati biriminde kavşakta bulunan ışıklarda 20-30 dakika beklemek zorunda kalıyor. Bu kavşağın yapılmaması bir taraftan insanların zamanına mal olurken öteki taraftan da akaryakıt israfına niçin oluyor. Bu akaryakıt israfı da bir noktada tabiata ve çevreye zarar veriyor. Bölgede kısa zamanda birden fazla yaşanmış olan trafik kazası kararı yaralanmalar, ölümler ve maddi zararlar da hepimizi derinden üzdü.” dedi.

“BELEDİYELER ALTERNATİF YOL YAPABİLİR”

Hastane bölgesine ve Çanakkale yönüne giden araçların aynı güzergahı kullandığına dikkat çeken Deniz, bölgede yeni bir yol ayrımı yapılana kadar Büyükşehir ve Bandırma Belediyesi’nin alternatif güzergah ve yol açarak bir nebzede olsa trafiği rahatlatabileceğini belirtti. Yaşanan problemle alakalı çözüm önerisinde bulunan Deniz şunları söyledi: “Buradaki temel problem hastane, üniversite ve liselere gidenler ile Çanakkale yönüne seyahat yapanların aynı güzergahı kullanması. Bu alanda bizim ışıksız bir halde hastane bölgesine trafik akışını yönlendirecek bir kavşağa ihtiyacımız var. Bu bölgede hastane bulunduğunu da düşündüğümüzde düzenlemenin bir an ilkin yapılması hayati ehemmiyet taşıyor. Bu yol ayrımı yapılana kadar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Bandırma Belediyesi, Küllefli yolu üstünde alternatif bir gidiş güzergahı yapabilir. Bandırmalılar sabah ve akşam bu kavşakta yaşanmış olan zulmü hak etmiyor. Buradan Bandırmalılar adına bir kez daha yetkililere çözüm bulmaları için sesleniyoruz.”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort