Denize balıklama atladı, 51 gündür ağır bakımda ömür çabası veriyor

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Abdi İpekçi Mahallesi Reşat Nuri Güntekin Caddesi 1571/1 Sokak’ta oturan yapınak çalışanı Hakan Koçak, 18 Haziran’da dostlarıyla denize girmek için Yalova’ya gitti. Hakan Koçak, burada denize balıklama atladı, fakat geri çıkmadı. Durumu ayrım edip, denize giren arkadaşları, Koçak’ı suyun tabanında yarı baygın halde bulup, çıkardı. İhbar üstüne bölgeye sevk edilen sağlık grubu tarafınca Yalova’daki hususi bir hastaneye kaldırılan Koçak’ın omurgasının kırıldığı belirlendi. Ağır bakıma alınan Hakan Koçak, 51 gündür yaşam çabası veriyor. 

Seher Koçak, eşinin KOAH hastası ve emekli emekçi olduğunu, maddi olarak büyük bir zahmet içinde bulunduklarını, oğlunun tedavisinin hususi hastanede devam ettiğini belirterek, kendilerine destek olunmasını istedi.

Hakan Koçak’ın ablası Fatma Koçak ise kardeşinin dostlarıyla gittiği Yalova’da evvel bir havuza girmek istediklerini, fakat ilaçlama yapıldığı için sahibinin bunu kabul etmediğini, bu nedenden dolayı denize gittiklerini belirtti. Kardeşinin tedavisi için desteğe gereksinimlerinin bulunduğunu belirtip Darıca’daki hastaneye sevkini isteyen Fatma Koçak, “Kardeşimin omurgası kırılıyor. Yaklaşık 2 aydan bu yana Yalova’da hususi bir hastanenin ağır bakımında yatıyor. Allah razı olsun husus komşu bizlere para biriktirerek yardım etti. Biz kardeşimizi buraya sevk etmek istiyoruz, bu sefer de buradaki hastaneler kabul etmiyor” diye konuştu. 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort