Dilan Polat Ablası Sıla Doğu Kokain İtirafı Canlı Yayında Geldi! Sıla Doğu Kimdir?

Magazin dünyasında deprem yaratan olaylar bitmedi. Son günlerde gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat olaylarına bir yenisi daha eklendi. Muhammed Yakut’un Dilan-Engin Polat çifti hakkındaki söylemlerinin ardından ortalık fena karıştı. Instagram canlı yayınında gözyaşlarına boğulan Dilan Polat’ın bünyesi kaldırmadı ve hastanelik oldu. Engin Polat eşi Dilan Polat2ın hastane görüntülerini kendi hesabından paylaştı. Ardından daha fazla dayanamayan Dilan Polat Instagram hesabını kapattı. Olaylı geceye bir yenisi eklendi. Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu Instagram canlı yayınında kokain kullandığını söyledi. Peki, Sıla Doğu kim? İşte yanıtı..

SILA DOĞU UYUŞTURUCU VİDEOSU

Son günlerde kara para aklamaları iddiasıyla gündem olan Dilan – Engin Polat çiftinden yeni haber var. Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu açtığı Instagram canlı yayında kokain kullandığını itiraf etti. Küfür ve hakaretler savuran Sıla Doğu kız kardeşi Dilan Polat’ı savundu. Hem sosyal medya hem de magazin gündemini çalkalayan gelişmelerin ardından Sıla Doğu’nun canlı yayını çok konuşuldu. Açtığı canlı yayında kendisi hakkındaki iddialara küfürlerle “Kokain de kullanıyorum sanane” diyerek yanıt veren Sıla Doğu’nun videosu milyonların gündemine girdi. Sıla Doğu canlı yayında kız kardeşi Dilan Polat ve kendi ismini kullananlara ateş püskürdü.

DİLAN POLAT-ENGİN POLAT

Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen Muhammed Yakut iddiaları çok konuşulmuştu. İş insanları ve siyasetçiler hakkında çektiği videolarla detaylar veren Muhammed Yakut, “Engin ve Dilan Polat, Sıla Doğu, ne yapıyorlar biliyor musun? Babasını da tanıyorum. 2012 yılında cezamı çektiğim cezaevinde öldü. Babasının annesini neden öldürdüğünü de biliyorum. Hangi Batman sanatçısını onurlandırdı? O kadar saygı duyulan bir babaları vardı ki, cezaevinde acıdan öldü” dedi. Polat çiftinin mailorder yoluyla kara para akladığı iddia edildi. Dilan Polat, “Bu para nereden geliyor; 130 şubem var, bir ayda 1 milyon adet ürün satıyorum. İnsanlar şunu söylüyor; diyorlar ki bu para bir anda nasıl geldi bunlar bir yerden para aklıyorlar. Bilmiyorum ama biri bir yerden parayı farklı işletse, çalsa çırpsa bu insanlar 1 ay, 2 ay, 3 ay içinde bir anda patlamıyor mu? Biz 6 yıldır kan revan, alın teri bu merdivenleri tek tek çıktık” demişti.

DİLAN POLAT KIZ KARDEŞİ SILA DOĞU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu, 6 Mayıs 1996 tarihinde Adana’da doğdu. Adanalı olan Sıla Doğu 1,75 boyunda ve 53 kilo. Boğa burcu olan Sıla Doğu, Dilan Polat’ın kız kardeşi olarak ünlendi. Sıla Doğu’nun Instagram’da 2 milyondan fazla takipçisi var. Güzellik uzmanı ve dijital medya içerik üreticisi olan Sıla Doğu 2015 yılında Dilan Polat ile birlikte İstanbul’da bir güzellik merkezi açtı. Bu merkez kısa sürede ünlü isimlerin uğrak yeri oldu. Yurt çapında ünlenen Dilan Polat’ın Türkiye’nin dört bir noktasında güzellik merkezi var.

SILA DOĞU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort