Dilan Polat Şule Kim? Şule İşten Ayrıldı Mı? Dilan Polat Şule Instagram Hesabı

Magazin dünyasının olaylı ismi Dilan Polat’tan haberler peş peşe geldi. Son dönemde eşi Engin Polat ile ismi kara para aklama iddialarıyla gündem oldu. Türkiye’nin bir çok ilinde güzellik merkezi açan Dilan Polat’ın serveti sorgulandı. Medyatik isim Dilan Polat’ın son zamanlardaki vakalara dayanamayarak hastanelik olduğu söylendi. Ardından hastalığıyla gündem olan Dilan Polat’ın Lupus yani Kelebek hastalığına yakalandığı belli oldu. Dilan Polat kapattığı Instagram hesabını açtı ve ağrılarına niçin olan Kelebek hastalığının raporlarını yayınladı. Tüm bunlar yaşanırken Dilan Polat’ın evinde çekmiş olduğu paylaşımlarda bulunan Şule’nin kim olduğu merak edildi.

DİLAN POLAT ŞULE KİM?

Sosyal medya fenomeni olan ve son dönemlerde vergi konularının yanı sıra Kelebek hastalığıyla da gündem olan Dilan Polat paylaşımlarına devam ediyor. Dilan Polat’ın evinde çekilen paylaşımlarda bulunan Şule dikkat çekiyor. Dilan Polat’a evde yardımcı olan Şule’nin detayları araştırılıyor. Dilan Polat takipçilerinin merak etmiş olduğu çalışanı Şule’nin işten ayrılma nedeni de sorgulanıyor. Dilan Polat’ın çekmiş olduğu videolarda sıklıkla görülen yardımcılarından olan Şule’nin evleneceği söyleniyor.

DİLAN POLAT ŞULE İŞTEN AYRILDI MI?

Dilan Polat’ın evinde çalışan yardımcıları içinde bulunan Şule niçin işten ayrıldı merak edildi. Birçok kullanıcı Dilan Polat Şule’nin Instagram hesabını araştırmaya başladı. Dilan Polat’ın yardımcısı olan Şule’nin Instagram hesabı hakkında bilgisi şu an bulunmuyor. İşten ayrılmış olduğu konuşulan Şule’nin evlilik sebebiyle gittiği biliniyor. Dilan Polat yapmış olduğu son paylaşımında yardımcısı Şule’nin yanısıra ve işinde bulunduğunu paylaştı. Şule’nin evleneceği için evden ayrılacağını söyleyen Dilan Polat, Şule’nin lüks evini gösterdi ve “Evi benim evimin benzeri değil mi? O burayı istemiş” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort