Dilek Taşı final bölüm izle! Dilek Taşı 2. bölüm full HD izleme linki! Dilek Taşı tek parça izle!

Kanal D ekranlarında gösterilen Dilek Taşı dizisi seyirciden her hata tam not almayı başarıyor. Dilek Taşı son bölüm seyretmek isteyen izleyici, Dilek Taşı 2. bölüm full HD seyretme ve Dilek Taşı tek parça seyretme linkini araştırıyor. Dilek Taşı son kısımda neler oldu ve Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı ne vakit yayınlanacak sorularına izleyici tarafınca cevap aranıyor. Dilek Taşı son bölüm neler oldu? Dilek Taşı full HD bölüm izle! Dilek Taşı 2. bölüm full HD seyretme linki! Dilek Taşı tek parça izle! Detaylar haberimizdedir…

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde yaşamını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşının başlangıcında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı iyi mi bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı yapınak lokavttan kaynaklı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için ihtiyaç duyulan parayı bir halde bulmak zorundadır.

O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten diğer çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin tüm yaşamını kökünden değiştirecektir.

DİLEK TAŞI 2. BÖLÜM FULL HD İZLEME LİNKİ!

Dilek Taşı, 1980’li yıllarda geçen bir hikayeyi mevzu alıyor. Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde yaşamını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşının başlangıcında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı iyi mi bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı yapınak lokavttan kaynaklı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için ihtiyaç duyulan parayı bir halde bulmak zorundadır. O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten diğer çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin tüm yaşamını kökünden değiştirecektir.

  • Salih Bademci
  • Hazal Subaşı
  • Teoman Kumbaracıbaşı
  • Özge Özberk
  • Çiçek Dilligil
  • Perihan Savaş
  • Elif Doğan
  • Çiçek Dilligil
  • Afra Karagöz

DİLEK TAŞI FULL HD BÖLÜM İZLE

Haberler.com / Sena Demiröz – Gündem

Dilek Taşı Kanal D Dizi Gündem Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort