DSP’li Ejder Onursal: Tüm Atatürkçülerin yeri DSP’dir

DSP Genel Başkan Yardımcısı Ejder Onursal, CHP’de yaşanmış olan tartışmaları ve seçim yenilgisini hatırlatarak “Atatürk’ün adını kullanarak birçok entrika ardında olan CHP’den bu millete yarar gelmez. Kaybettikleri seçim yenilgisini perdelemek için birçok koltuk savaşına girenlerden ülkemiz için meydana getirecek bir şeyi yoktur. O nedenle tüm Atatürkçüleri, DSP çatısı dibine bekliyoruz.” dedi.

ATATÜRKÇÜLERE SESLENDİ

DSP Seçim İşleri, Medya ve İletişim’den görevli Genel Başkan Yardımcısı Ejder Onursal, gündeme dair yapmış olduğu açıklamada CHP’nin içerisine düşmüş olduğu durumu eleştirerek Atatürkçülere seslendi.

CHP’deki “değişim” tartışmalarına dikkat çeken Ejder Onursal, “Yıllardır Ana Muhalefet partisi olarak TBMM’de bulunan CHP, milletin derdiyle dertlenmek yerine kendi içerisinde koltuk kavgasına girip, entrika ardında koşmaktadır. Atatürkçülerin yok sayıldığı bir partide bunların yaşanmasına alıştık. Ama bu ülkeye sevdalı, bu millete hizmet etmek için birçok fedakârlığı meydana getirecek olan tüm Atatürkçüleri DSP çatısı altında toplanmaya çağrı ediyoruz.” diye konuştu.

“SİYASETTEKİ KUMPASLARDAN VATANDAŞ BIKTI!”

Siyasetteki kumpaslardan vatandaşların bıktığını anlatım eden DSP Genel Başkan Yardımcısı Ejder Onursal, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“Sabah akşam birbirlerine kumpas kuran, birbirlerinin ayağını kaydırmaya çalışan, oturdukları koltuktan kalmamak için birçok filmi çevirenlerin bu ülkeye katacak neyi var? Kendilerini millete ‘umut’ diye aşılayanlar ne yazık ki 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin hezimetinden hala kurtulamadı. Demokratik yarışta kaybettikleri seçimlerin artçı sarsıntıları parti içerisindeki koltuk kavgasına dönüştü. Bu tasarruf doğru bir tasarruf değildir, bu yaklaşım halkçı bir yaklaşım değildir.”

“GENEL BAŞKANIMIZ, TBMM’DE MİLLETİN SÖZCÜSÜ OLMUŞTUR”

“Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal, dün olduğu gibi 28. Yasama Dönemi başladığı günden beri de TBMM çatısı altında milletin sıkıntılarını dile getirmeyi, ‘Ne ezen ne ezilen, insanca ve hakça bir düzen’ diyerek milletin sözcüsü olmayı sürdürmektedir. Şimdi mahalli seçimlere gidiyoruz. Şehirlerin eminlerini, yani yöneticilerini seçeceğiz. O nedenle tüm Atatürkçüleri DSP’ye çağrı ediyoruz; zira DSP, vatanseverlerin, Atatürkçülerin, demokratik solcuların yuvasıdır. Gelin hep beraber ak güvercinli mavi bayrağın altında toplanalım, aden vatanımıza, aziz milletimize hizmet edelim. Onursal Genel Başkanımız rahmetli Bülent Ecevit’in emaneti olan Demokratik Sol Parti, siyasetin güvenilir limanı, tam bağımsız Türkiye idealinde olanların ise yuvasıdır.”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort