Ebru Ener kimdir nerelidir? Ebru Ener eşi kimdir? Ebru Ener ne mezunu?

Girişimci Ebru Ener’in kim olduğu sorusu gündemde yer alıyor. Bir öteki dört gözle beklenen sorular ise Ebru Ener eşi kimdir? Ebru Ener ne mezunu? Ebru Ener kaç yaşında? gibi sorulardır.

Ebru Ener kimdir nerelidir Ebru Ener eşi kimdir Ebru Ener ne mezunu (1)

EBRU ENER KİMDİR?

Girişimci Ebru Ener, Bağdat Caddesi’nde 17 sene restoran işletmeciliği yaptıktan sonrasında mobilya dönüşüm sektörüne adım atan bir isimdir.

Ener, Suadiye’deki evinde yapmış olduğu ufak değişimlerle başlayan dönüşüm tutkusuyla zaman içinde bütün evini tekrar dekore etmeye karar vermiş ve bu değişimleri toplumsal medya platformlarında paylaşmıştır. Bu paylaşımlar vasıtası ile hızlıca 500 bin takipçiye ulaşmıştır. Büyüyen alaka üstüne Bostancı’da “Design By Ebru Ener” isimli atölyesini açmış ve haftalık olarak 100 şahsa mobilya dönüşüm ve boyama eğitimleri vererek dönüşüm meraklılarına yol göstermiştir. 6 aylık yoğun imalathane eğitimlerinin sonrasında mimar, doktor, savcı gibi muhtelif meslek gruplarından birçok kişi, evlerini dönüştürme amacıyla Ebru Ener’e başvurmuştur.

CHP Genel Başkan talibi Örsan Öymen kimdir? Prof. Dr. Örsan Öymen mesleği ne?

CHP Genel Başkan talibi Örsan Öymen kimdir? Prof. Dr. Örsan Öymen mesleği ne?

Ener ilaveten meşhur gözlük markası Christian Dior’un Türkiye ofisinin dekorasyonunu da şahsi olarak üstlenmiştir. Mobilya boyama işini yaparken, piyasada bulunan boyaların uzun süre kuruma sorunuyla karşılaşan Ener, bu soruna çözüm getirmek için kendi ismini taşıyan yeni bir boya ürünü geliştirmiş, bu da büyük bir adım olarak öne çıkmıştır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort