Ekim 2023 Aslan burcu yorumu

Bu ayın başından itibaren Aslanlar enerjik, sevinçli ve esin dolu bir döneme girecekler. Romantik duygularınızın yükselmesiyle beraber, eşinizle ya da sevgilinizle kaliteli vakit geçireceksiniz. Bekar Aslanlar ise yeni ilişkiler kurarken sezgilerini ve romantik yönlendiricilerini takip edecekler. Kişisel gelişim için bu ayın gücünü iyi kullanabilirsiniz. Özellikle yeni malumat edinme ve meditasyon teknikleri öğrenme hikayelerinde yoğunlaşabilirsiniz. Kendi kendine eğitim konusu ile alakalı da bereketli bir devre geçireceksiniz.

Önemli Tarihler:

  • 20 Ekim: İletişim yeteneğiniz zirveye ulaşacak.
  • 21 Ekim: Başkalarının sizi manipüle etmesine izin vermemeniz ihtiyaç duyulan bir gün.
  • 24 Ekim: Geçmişte yaptığınız işlerden finansal bir hasılat elde edebilirsiniz.

Özel Astrolojik Olaylar:

  • 14 Ekim Terazi Burcu Güneş Tutulması: İletişimde müspet etkilerin önemini vurgulayan bu tutulma, yanlış anlamaları revizyon ve ilişkileri tekrar yapılandırma fırsatı sunacak. Ancak, fazla düşünmekten meydana gelen psikolojik dalgalanmalara dikkat etmelisiniz. Fiziksel sağlıkla alakalı potansiyel problemleri göz ardı etmemek önemlidir.
  • 28 Ekim Boğa Burcu Ay Tutulması: Bu Ay tutulması, yaşamınızdaki kadersel değişimleri ve dönüşümleri işaret ediyor. Hayatınızda yeni bir devre başlayacak. Bu yeni zamanın iyi mi şekilleneceğine ve kimleri hayatınızda tutacağınıza dikkatli kararlar vermelisiniz.

Ekim ayı, Aslan burcu için aşk, romantizm, şahsi gelişim ve özgelişim adına olabildiğince bereketli geçecek. Bu enerjik devri en uygun şekilde değerlendirerek, romantik ve zihinsel olarak kendinizi yenileyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort