Ekim 2023 Oğlak burcu yorumu

Oğlak burcu için Ekim ayı, dış dünyadan birazcık koparak içsel yolculuğa çıkma ayı olacak. Doğanın kucağında huzur bulma, meditasyon ve yoga gibi içsel aktivitelerle meşgul olma talebi artabilir. Evcil hayvanlara olan bağlılık bu ay daha da derinleşebilir. Oğlak burçları, bu zamanda derin düşüncelere dalarak, yaşamın anlamını ve ilişkilerini sorgulayabilir. Aileye olan bağlılık, onlara daha çok vakit ayırma ve ilişkilerde derinleşme arzusu olacaktır.

Önemli Tarihler:

  • 10 Ekim: Eleştirel tutumunuzdan kaynaklı insanlarla birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı daha dikkatli ve titiz bir halde anlatım etmeye çalışın.
  • 22 Ekim: Arkadaşlarınızla yaşanabilecek tartışmalar olabilir. Bu tür durumlarda sabırlı ve anlayışlı olmak ilişkilerinizi güçlendirecektir.
  • 24 Ekim: Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kendinize de vakit ayırmayı dikkatsizlik etmeyin.

Özel Astrolojik Olaylar:

  • 14 Ekim Terazi Burcu Güneş Tutulması: Kariyer ve iş hayatınızda birtakım sarsıntılar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde yaşananlar, hayatınızın öteki alanlarını da gözden geçirmenize neden olabilir. Profesyonel ve şahsi olarak kendinizi geliştirmek için mükemmel bir dönem.
  • 28 Ekim Boğa Burcu Ay Tutulması: Kariyer hayatınızda müspet gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde maaşınızda bir artış ya da terfi gibi müspet gelişmeler yaşanabilir.

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort