Ekim 2023 Terazi burcu yorumu

Bu ayın başından itibaren içsel bir yolculuğa çıkacak ve önceliklerinizi belirlemek için derinlemesine düşüncelere dalacaksınız. Dış dünya ile olan ilişkinizde birazcık daha geri planda kalacak, kendi iç dünyanızda bir balans arayışına gireceksiniz. Bu, kendinizi gerçekleştirmeniz ve kendinize olan inancınızı güçlendirmeniz için kusursuz bir zaman. Doğada vakit geçirmek, zihinsel ve psikolojik olarak yenilenmenizi sağlayacak. Sanatsal yönlerinizi keşfetmek için kusursuz bir ay. Resim yapma, müzikle ilgilenme ya da dans gibi sanatsal aktiviteler enerjinizi yükseltecektir.

Fiziksel sıhhat konusu ile alakalı dikkatli olmanız ihtiyaç duyulan bir dönemdesiniz. Özellikle böbrekleriniz ve mesanenizle alakalı potansiyel sorunlara karşı uyanık olmalısınız. Soğuk havalara karşı korunmalı ve bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinlere yönelmelisiniz.

Önemli Tarihler:

  • 10 Ekim: Bazı arkadaşlarınızın dürüst olmadığını ayrım edebilirsiniz.
  • 22 Ekim: Rüyanızda size müspet bir finansal düşünce gelebilir.
  • 31 Ekim: Sürpriz bir fırsat sizi bekliyor olabilir.

Özel Astrolojik Olaylar:

  • 14 Ekim Terazi Burcu Güneş Tutulması: Kendi içsel gücünüzü keşfedeceğiniz bu dönemde, birtakım durumlarda yalnız hissedebilirsiniz. Ancak gücünüzün farkına varacak ve böylece finansal olarak müspet adımlar atacaksınız. İş hayatınızda cazibeniz vasıtası ile etkili ve müspet bir görüntü bırakacaksınız. Genç bireyler için sıhhat konusu ile alakalı dikkatli olmakta yarar var.
  • 28 Ekim Boğa Burcu Ay Tutulması: Duygusal derinliklerinizde büyük bir tesir yaratması beklenen bu Ay tutulması, hayatınızda birtakım mevzularda netlik getirebilir. Çalışkanlık ve gerçekçilik ön plana çıkarken, maddi mevzularda ve hukuki işlerde birtakım netleşmeler yaşanabilir.

Ekim ayı, Terazi burcu için özbenlik arayışı, içsel balans ve sanatsal yaratıcılığın ön plana çıkacağı bir devre olacak. Kendinize vakit ayırarak bu zamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort