Ekim 2023 Yengeç burcu yorumu

Ayın başından itibaren Yengeçler, toplumsal anlamda olabildiğince etken bir döneme giriyorlar. Normalde içe dönük olan Yengeçler, bu zamanda çevresiyle daha huzurlu iletişim kurma yeteneğine haiz olacaklar. Yeni insanlarla tanışmanın verdiği keyif, toplumsal çevrelerini genişletmelerini sağlayacak. İş hayatında da bu kabiliyetleri vasıtası ile etkin sonuçlar elde edebilirler. Yurt dışı iş gezileri ve yeni iş linkleri kurma konusu ile alakalı fırsatlarla karşılaşabilirler.

Ancak bu ayın genel enerjisi, Yengeçlerin fizyolojik sağlıklarına bilhassa dikkat etmeleri icap ettiğini de vurguluyor. Kas ve eklem ağrılarına karşı dikkatli olmalı, lüzumlu vitamin ve mineral takviyeleri ile desteklenmeli ve fizyolojik aktivitelere katılırken itina göstermeliler.

Önemli Tarihler:

  • 9 Ekim: Gündüz saatlerini değerlendirebilir, yalnız akşama doğru sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız.
  • 20 Ekim: Arkadaşlarınızla hoşça zaman geçirebilir, onlarla derin bağlar kurabilirsiniz.
  • 24 Ekim: Seyahat etmek, yeni bölgeler keşfetmek için iyi bir gün.

Özel Astrolojik Olaylar:

  • 14 Ekim Terazi Burcu Güneş Tutulması: Bu tutulma, Yengeçlerin fizyolojik ve psikolojik bakımına odaklanmaları icap ettiğini işaret ediyor. Bu dönemde öz-bakımın önemi vurgulanıyor. Gayrimenkul ve toprakla alakalı mevzularda da dikkatli olunması icap ettiğini belirtiyor.
  • 28 Ekim Boğa Burcu Ay Tutulması: Yengeçler için şahsi mülkleri, evlatları ve genel memnuniyetleri üstünde tesiri olacak bu tutulma, bazılarının romantik olarak zorlanmalarına neden olabilir. Ancak bu zorluklara rağmen, toplumsal konumları ve itibarları aynı kalacak.

Ekim ayı, Yengeç burcu için toplumsal anlamda aktif, iş hayatında verimli, ama fizyolojik sıhhat hikayelerinde dikkatli olmaları ihtiyaç duyulan bir devri işaret ediyor. Bu enerjik devri en uygun şekilde değerlendirerek, romantik ve zihinsel olarak güç kazanabilirler.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort