Emir Hasan Arslantaş kimdir? – Elips Haber

Emir Hasan Arslantaş kimdir? Emir Hasan Arslantaş nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Emir Hasan Arslantaş’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Emir Hasan Arslantaş kimdir? Emir Hasan Arslantaş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Emir Hasan Arslantaş’ın biyografisini haberimizde derledik…

Emir Hasan Arslantaş kimdir?

1976 senesinde Osmaniye merkezde doğdu. Aslen K. Maraş ili-Afşin içesi emirli köyünden. İlimizin tanınmış emekli din görevlilerinden Hüseyin Aslantaş’ın oğludur. Merkez Namık Kemal ilkokulu ve Osmaniye İmam-Hatip lisesinde okudu. Yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Hukuk fakültesinde 1999 senesinde tamamladı. Avukatlık stajını İskenderun’da tamamladı.2003 yılından itibaren Osmaniye’de özgür avukat olarak çalışıyor.

Osmaniye Barosu Yönetim kurulu üyesidir. AK Parti saflarında bürokrasi yapıyor. Fenerbahçe taraftarıdır. Sevdiği renk mavi, hakkı verilerek pişirilmiş her yemeği, bilhassa mantı yemeğini seviyor. Türk halk ve sanat müziği dinlemekten hoşlanıyor. ”yeter ki emek sinsin.” diyor. Arkadaş seçiminde birazcık daha özenli olmaya çalışan Aslantaş, “Arkadaşını söyle, sana kim bulunduğunu söyleyeyim” düşüncesinde. Teknolojik ürünlere alaka duyuyor.

Osmaniye için -aynı zamanda bu Türkiye geneli içerisinde geçerli- “Yarın iyi mi geçineceğim kaygısından ziyade, hangi yeni hamleyi yapabilirim kaygısında olan insanların çoğaldığı bir yer tasarım ediyorum.” Diyor. 14/Nisan/2012 tarihinde meydana getirilen Osmaniye İl Teşkilatı Genel Kurulunda tek aday olarak girmiş olduğu Osmaniye İl Başkanlığı tarzı ile AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Emir Hasan Aslantaş Evli ve 2 kız evladı babasıdır.


16 Eylül 2023 Cumartesi televizyonda neler var? TV gösterim akışında neler var?

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort