Emre Belözoğlu bombası! Sözleşme imzalamak için yola çıktı

Başakşehir’de sezona meydana getirilen fena başlangıç, ayrılığı bununla beraber getirmişti. İstanbul ekibi, 3 Eylül 2023’te yöntem direktörü Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını resmen açıklamıştı.

İLK 3 MAÇTA PUAN ALAMADILAR

Başakşehir, Süper Lig’de 2023-24 sezonuna olabildiğince fena bir başlangıç yaptı. İlk 3 maçının 2’sini iç sahada oynamasına karşın Başakşehir, bu karşılaşmalarda puan alamadığı gibi gol dahi atmayı başaramadı. Deplasmanda Alanyaspor’a 2-0, iç sahada da Fatih Karagümrük’e 2-0 ve Konyaspor’a 1-0 yenik olan Başakşehir’in Fenerbahçe ile deplasmanda oynaması beklenen savaşım de rakibinin UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki Twente maçları sebebiyle ertelenmişti.

Başakşehir Kulübü’nden mevzuya dair meydana getirilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Emre Belözoğlu ve ekibine, bugüne dek kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.

AYKUT KOCAMAN’IN YERİNE GÖREVE GELMİŞTİ

2020-21 sezonunun son bölümünde Fenerbahçe’de yöntem direktörlük görevini devralan Emre Belözoğlu, sezonun tamamlanması ile beraber görevinden ayrılmıştı. Daha sonra Belözoğlu’nun yeni durağı Başakşehir olmuştu. O dönemde Aykut Kocaman ile yollarını ayıran İstanbul ekibi, 3 Ekim 2021’de Emre Belözoğlu’nu takımın başına getirmişti.

DUYGUSAL VEDA MESAJI

Başakşehir’deki rolü sona eren Emre Belözoğlu, toplumsal medya hesabı üstünden bir veda mesajı paylaştı. Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda Belözoğlu,”Başakşehir Futbol Kulübü ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Gönlümde her vakit hususi olan bu kulübe ve camiaya teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

1.78 PUAN ORTALAMASI YAKALAMIŞTI
Başakşehir ile toplam 86 maça çıkan Emre Belözoğlu 44 galibiyet, 21 mağlubiyet ve 21 birliktelik alarak maç başına 1.78 puan averajı yakalamıştı.

 

 

 

 

 

 

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort