Enişte cinayetinde katilden itiraf: Aileme küfredince dayanamadık

Olay, 28 Eylül saat 15.00 sıralarında, Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi’nde meydana geldi. Eşi F.Ç. ile boşanma davasının ertelenmesinin sonrasında mahkemeden çıkan Necmettin Çakmak ile kayınbiraderleri Mehmet Sıraç Yıldırım (43) ile Zeki Yıldırım (49), Mehmet Ekrem Yıldırım (48) ve onun oğlu Halit Yıldırım (22) içinde münakaşa çıktı.

Kısa süreli arbedenin sonrasında evine gitmek suretiyle ayrılan Çakmak, eşinin ailesi ile Saydam Caddesi’nde karşılaştı. Burada da devam eden dövüşte kayınbiraderlerinin darbettiği Çakmak, Mehmet Sıraç Yıldırım tarafınca tabancayla başından vuruldu. Çakmak yere yığıldı, şüpheliler ise kaçtı.

KAYINBİRADERİNİ YARALAYIP, CEZAEVİNE GİRMİŞ

Çevredekilerin ihbarıyla vaka yerine birden fazla polis ve sıhhat kadrosu sevk edildi. İlk müdahalesi meydana getirilen Çakmak, ambulansla kaldırıldığı hususi hastanede, müdahalelere karşın yaşamını kaybetti.

Öte taraftan Çakmak’ın, 2022’de, eşi ve ailesiyle tartıştığı, çıkan dövüşte kayınbiraderini bıçakla yaraladığı belirtildi. Çakmak’ın bu vaka sebebiyle tutuklandığı, 4 ay ilkin de cezaevinden tahliye olduğu bildirildi.

TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, arabayla kaçan 4 şüpheliyi, gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüpheliler, mahkeme çıkışı yaşanmış olan kavganın sonrasında mahallelerindeki kıraathaneye gidip oturduklarını, bu sırada yanlarına gelen Çakmak’ın reaksiyon gösterip, küfrettiğini öne sürdü. Şüphelilerden Mehmet Sıraç Yıldırım, “Aileme küfredince, dayanamadık. Önce dövdük, sonrasında da tabancayla ateş ettim” dedi. İşlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort