Enver Erkan kimdir? Ekonomist Enver Erkan neden öldü, ölüm sebebi ne?

Enver Erkan kimdir? Sorusu, bilhassa ölümünün sonrasında gündeme geldi ve vatandaşlar tarafınca merak edilmeye başlandı. Son günlerde tv ekranlarında sıklıkla yer almakta olan Ekonomist Enver Erkan niçin öldü, ölüm nedeni çoğu şahıs tarafınca merak ediliyor ve bu nedenden dolayı arama motorları üstünde araştırılıyor. Peki, Enver Erkan kimdir? Ekonomist Enver Erkan niçin öldü, ölüm nedeni ne?

ENVER ERKAN KİMDİR?

Enver Erkan, 1988 senesinde İstanbul’da doğdu. Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi’ni bitirdikten sonra, Doğuş Üniversitesi’nde Ekonomi ve Finans eğitimi aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Finansal Ekonomi alanında yüksek lisans yaptı.

2013 senesinde ALB Menkul Değerler’de Araştırma Analisti olarak işe başlayan Enver Erkan, 2016 senesinde Global Kapital Group’ta Araştırma Müdür Yardımcısı ve Ekonomist olarak çalışmaya devam etti. 2018 senesinde GCM Yatırım’da Ekonomist olarak vazife yapan Erkan, 2019 senesinde Tera Yatırım’da Baş Ekonomist oldu. Enver Erkan, Mart 2023’te Dinamik Yatırım Menkul Değerler’e katıldı.

Ekonomi Gündem Magazin Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort