Erbakan Malkoç kaç yaşında kim? Erbakan Malkoç aslen nereli evli mi?

Tuğçe Kandemir kaç yaşlarında aslen nereli? Tuğçe Kandemir niçin gündemde?

Tuğçe Kandemir kaç yaşlarında aslen nereli? Tuğçe Kandemir niçin gündemde?

Erbakan Malkoç kimdir? Erbakan Malkoç kaç yaşında? Erbakan Malkoç nereli? Erbakan Malkoç nerede doğdu? Erbakan Malkoç evli mi? Erbakan Malkoç’un yaşamı merak mevzusu oldu. Sizlere Erbakan Malkoç’un yaşamını araştırdık…

Erbakan Malkoç kimdir?

Ardahan’ın bir köyünde ziraatçi bir ailenin evladı olarak dünyaya gelen Erbakan Malkoç’un 11 kardeşi var. Oldukça kısıtlı imkanlarla burada yaşamaya çalışan Erbakan’ın okula gittiğinde ne doğru dürüst bir kitabı ne de kalemi vardı. Kendi kalem ya da defterlerine erişimi paylaşacak ve kullanacaklardı. O dönemde köyün şartları sebebiyle öğrenmesi olabildiğince zor olduğu halde Erbakan Malkoç, kursu çok iyi notlarla geçmeyi başardı.

Yatılı okula gitmek için çoğu imtihanı kazanan Erbakan Malkoç, bunun yanı sıra siyah dönem güreşinde de Türkiye şampiyonu oldu. Hayallerine ulaşmak isterken üç ay içerisinde annesini, babasını ve kız kardeşini kaybetti. Bir anda dünyası başına yıkılan Erbakan Malkoç, kardeşlerinin yanına İstanbul’a gitti. Kardeşine bir oto tamirhanesinde çırak olmak istediğini söyleyen Erbakan Malkoç, Yeşilyurt’ta çalışmaya başladı.

Atölyenin ustası ilk sırada bedava çalışacağını belirterek cevap verdi. Kardeşine benim için bir boya kutusu yaptırdı. Erbakan Malkoç: “Bak iyi mi para kazanacağım” dedi ve kardeşinden şu yanıtı aldı: “Oğlum, araban boyanınca gözlerin parlıyor, boya kutusunu boynına asmayacağım.” Bitirdiğinde ise şu şekilde oldu: , Etkilendi ve çalışmaya başladı. Ücretsiz işleri olduğundan ne yemek yiyebiliyor, ne de eve gitmek için otobüse binebiliyordu. Erbakan Malkoç, işe başladıktan altı ay sonrasında yaratıcılığını ayrım edince ilerleme kaydetmeye başladı. Daha sonrasında bir hata sebebiyle ustasını işinden kovdu.

Erbakan Malkoç bu sefer değişik bir yere giderek 15 yaşlarında kendi atölyesini açtı. Dünyanın En İyi Otomotiv Tasarım Teknolojisi (dünyanın en iyi otomotiv tatbik teknolojisini geliştiren ve tatbik eden firma ve kişi) ödülüyle cevap verdi. Başarılarıyla kariyeri süresince birden fazla ödüle layık görülen Erbakan Malkoç, yapmış olduğu çalışmalarla dünyanın önde gelen markalarında alaka uyandırdı. DizaynVIP adını 163 ülkede duyuran Erbakan Malkoç, şirketin satın almış olduğu aracı değiştirip yeniden satıyor.

Erbakan Malkoç Evli mi?

Bugün hala mühim bir rol oynayan Erbakan Malkoç ona çok yardımcı oldu. 3 evladı var: Eray, Melisa ve Melek.

Erbakan Malkoç Kaç yaşında?

1977 senesinde Ardahan’da 11 çocuklu bir ailenin evladı olarak dünyaya gelen Erbakan Malkoç, 46 yaşında. Hayatının ilk yıllarında zor zamanlar geçirmesine karşın şimdi çabalarının meyvelerini toplamayı başarmıştır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort