Esaret 175. Bölüm Fragmanı İzle.. Esaret 29 Eylül Cuma Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 İzle.. – M…

Esaret 175. Bölüm Fragmanı İzle.. Esaret 29 Eylül Cuma Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 İzle.. Kanal 7 ‘nin Yeni Sezon bölümleriyle gösterilen Esaret adlı  dizi Hafta İçi Her Gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyenleri ile buluşmaktadır. Esaret Dizisi yeni sezonda oldukça izlenen ve dört gözle beklenen diziler arasında yer almaktadır. Esaret Dizisi  Oyuncuları Kimdir? Esaret dizisinde yeni kısımda izleyenleri ne bekliyor? Dizide neler yaşandı? Heyecanla beklenen Esaret dizisinin 175. kısmı bugün 29 Eylül Cuma günü 19.00’da Kanal 7’ de izleyenleri ile bir araya gelecek. Esaret 175. Bölüm Fragmanı İzle.. Esaret 29 Eylül Cuma Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 İzle..

Esaret 175. Bölüm Fragmanı İzle.. Esaret 29 Eylül Cuma Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 İzle..

Esaret 175. Bölüm Fragmanı İzle..

Esaret  Dizisi 175. Bölüm Fragmanı Yayınlanır Yayınlanmaz Sitemizde yayınlanacaktır.

İntikam ve aşkın düellosu, Kanal 7’nin yeni dizisi Esaret ile seyirciyle buluşuyor. Başrollerini; meşhur oyuncu Cenk Torun ve güzelliğiyle dikkatleri çeken Mahassine Merabet’in paylaşmış olduğu Esaret, Kanal 7 seyircilerini ekrana kilitliyor.

Esaret 174. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzlemek İçin Tıkla..

Esaret Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Esaret Dizisinde Mahassine Merabet, Cenk Torun, Ali Yağız Durmuş, Hilal Anay, Melahat Abbasova, Mustafa Şimşek, Zeki Ocak, Esra Demirci, Pervin Mert, Yağmur Çelik, Yaren Yıldırım, Kerem Tanık, Ceren Su Gülnaz Özçelik, Bülent Ergün, Başak Durmaz, Öncil Aktarıcı, Gözde Erdem, Sinem Karaçoban gibi çoğu oyuncu yer almaktadır.

Esaret Dizisinin Konusu Nedir?

Esaret; değişik hikayesi ile dikkat çekiyor. Demirhanlı Konağı acı bir haberle sarsılır. Ailenin lideri, kudretli Orhun Demirhanlı’nın ikiz kız kardeşi, vazife için gittiği Afrika’da korkulu bir adam öldürmeye kurban gider. Kız kardeşini almak için gittiği Afrika’da acı gerçekle yüzleşen Orhun, kardeşinin katillerini cezalandırmayı kafasına koyar. Yüreğindeki intikam ateşiyle hayatına devam etmeye çalışan Orhun, Afrika’dan dönerken içerisinde kor bir ateş, yanısıra ise köle bir kız olan Hira vardır. Bundan sonrasında ne dünya eskisi gibi olacaktır ne de Orhun Demirhanlı…

Kader, çöl rüzgârlarını İstanbul’a kadar sürüklerken; bir mağrur ile bir mağdur aynı yoldadır artık. Ve ‘esaret’ adım atmıştır bir kere.

Kardeşinin öcünü almak isteyen Orhun ve vicdanının esiri olan Hira’nın öyküsü Esaret..

Esaret 175. Bölüm Fragmanı İzle.. Esaret 29 Eylül Cuma Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 İzle..

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort