Esenyurtta tekel bayisinde öldürülenlerden biri arkadaşıyla sohbet etmek için oraya gelmiş

Olay, dün 00.15 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üstündeki tekel bayiinde meydana geldi. İş yerine gelen 4 şahıs içeride bulunan 3 şahsa kurşun yağdırdı. Saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen yaşamını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralandı. Saldırganlar geldikleri ciple vaka yerinden kaçtı.

Saldırı anları ise iş yerinin emniyet kamerasına yansıdı. Polis ekiplerinin vaka yerinde yapmış olduğu çalışmada, 12 kovan bulunurken, tekel bayisinde ise 1 pompalı tüfek, 2 silah 50 mermi ele geçirildi. Çalışması kararı kimlikleri belirleme edilen 4 şüpheliden Murat Özer, dün Esenyurt’ta yakalandı. Ekiplerin, öbür şüpheliler A.Ö T.Ö ve S.Ö’yü yakalamak için çalışması sürüyor. Murat Özer ise emniyetteki işlemlerinin sonrasında bugün adliyeye sevk edildi.

Saldırıda yaşamını yitiren Batuhan Bayındır’ın Yusuf Erzen’in arkadaşı olduğu, aynı mahallede yaşadıkları ve arkadaşını ziyaret için tekel bayiine geldiği öğrenildi.

Esenyurtta tekel bayinde öldürülenlerden biri arkadaşını ziyaret için oradaymışBatuhan Bayındır

Görüntülerde, 3 şahıs iş yerinde konuşurken, 4 şahıs içeri giriyor. Yeşil tişörtlü biri ile iş yeri çalışanı içinde münakaşa çıkıyor. Saldırganlardan birinin ‘Babanı çağır konuşalım’ söylediği duyulurken, iş yeri çalışanını, “Şimdi bu şekilde niye geldiniz bana bir söyleyin” diye cevap veriyor. Beyaz gömlekli saldırgan ise, “Baban bir şey paylaşmış, çağır konuşalım” diyor. Kasada duran çalışan, “Babam ne paylaşmış söyleyin” diye cevap verdikten sonra, saldırganlardan birinin “Sen bilmiyor musun?” söylediği duyuluyor. Tartışma sırasında yeşil tişörtlü saldırganın iş yeri çalışanının omzunu sıkmasının ardından, iş yeri çalışanı ile yeşil tişörtlü saldırgan içinde arbede çıkıyor. Arbede sırasında iş yeri çalışanı kasada bulunan silahı alarak, yeşil tişörtlü saldırganın ayaklarına ateş ediyor. O sırada saldırganlar şişelerle kasada bulunan şahsa saldırıyor. Beyaz gömlekli saldırgan üstünde bulunan silahı çıkararak ilkin iş yeri çalışanına defalarca ateş ediyor. Ardından da iş yerinde bulunan iki şahsa daha ateş ediyor.

Esenyurtta tekel bayisinde öldürülenlerden biri arkadaşıyla söyleşi etmek için oraya gelmiş

Öte taraftan ölen Yunus Emre Erzen’in ağabeyi Mehmet Erzen’in geçtiğimiz aylarda saldırganlardan birini silahla yaraladığı ve cezaevinde olduğu öğrenildi. Şüphelilerle iş yeri sahipleri içinde bu nedenden dolayı husumet bulunduğu, saldırıda yaşamını yitiren Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen’in ise toplumsal medya hesabından yapmış olduğu hareket içerikli paylaşım üstüne şüphelilerin iş yerine gelmiş olarak Yunus Emre Erzen’e babası Cantürk Erzen’i sordukları ve çıkan tartışmanın sonrasında saldırının gerçekleştiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunus Emre Esenyurt Tekel 3. Sayfa Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort