Esenyurt’taki saldırıda zanlılara yardım eden 1 kişi daha yakalandı! Gözaltı sayısı 3’e yükseldi

Esenyurt‘ta iki kişinin yaşamını kaybetmiş olduğu silahlı saldırıya dair zanlılara yardım etmiş olduğu belirlenen bir şahıs daha gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlının işlemlerine başlandı. Kan donduran cinayetle alakalı gözaltı sayısı 3’e yükseldi.

Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki tekel bayisinde yaşanmış olan silahlı saldırıya dair alışma başlatan polis, şüphelilerin kaçmasına yardım etmiş olduğu öne sürülen H.A’yı gözaltına aldı. Şüpheli H.A Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Öldürülen Yunus Emre Erzen

Önceki gece Esenyurt’ta bir tekel bayisine giden bir gruptakilerden biri burada bir müddet tartıştığı Yunus Emre Erzen (24), Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen’e (21) ateş etmişti. Şüpheliler olayın sonrasında kaçarken, suç duyurusu üstüne vaka yerine gelen sıhhat ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonrasında hastaneye kaldırılan yaralılardan Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır yaşamını kaybetmişti. Olayla alakalı çabalama başlatan polis, şüphelilerden M.Ö’yü gözaltına aldı. Ek gözaltı sonucu verilen şahsın Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Esenyurt'taki saldırıda zanlılara yardımcı olan 1 şahıs daha yakalandı! Gözaltı sayısı 3'e yükseldi

Öte taraftan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya silahlı kavgaya karışan bir kişinin daha yakalandığını bildirdi. Yerlikaya, toplumsal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda şunları kaydetti: “Esenyurt kazasının Güzelyurt Mahallesi’nde gerçekleştirilen olayın şüphelilerinden biri daha (S.Ö.) yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö’den sonrasında S.Ö de yakalandı. Diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.”

Bu arada, şüphelilerle iş yeri sahipleri içinde daha ilkin husumet bulunmuş olduğu öğrenildi. Olayda yaşamını yitiren Yunus Emre Erzen’in babasının toplumsal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım üstüne şüphelilerin iş yerine gelmiş olarak maktul Erzen’den babasını sordukları ve tartışmanın bunun üstüne çıkmış olduğu belirtildi.

Esenyurt'taki saldırıda zanlılara yardımcı olan 1 şahıs daha yakalandı! Gözaltı sayısı 3'e yükseldiYakalanan zanlılardan M.Ö.

Olay yerinde meydana getirilen incelemede 12 boş kovan bulundu. İşletmede meydana getirilen aramada ise 1 pompalı tüfek, 2 tabanca, 50 tane mermi ele geçirildi. Öte yandan, vakada yaşamını yitiren Yunus Emre Erzen ile Batuhan Bayındır’ın cenazelerinin dün Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin sonrasında yakınları tarafınca teslim alınarak defnedildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenyurt 3. Sayfa Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort