Eşim Benzerim Yok yeni bölüm İZLE! 17 Ağustos Eşim Benzerim Yok CANLI YAYIN!

Eşim Benzerim Yok canlı gösterim linki araştırılan mevzular içinde yer alıyor. Eşim Benzerim Yok hafta içi her gün Fox Tv ekranlarında yayınlanmaktadır. Birbirinden iddialı yarışmacının yarıştığı Eşim Benzerim Yok programının canlı seyretme linki araştırılıyor. Eşim Benzerim Yok canlı seyretme linki merak mevzusu oldu. İşte, 17 Ağustos Eşim Benzerim Yok canlı seyretme linki!

EŞİM BENZERİM YOK PROGRAMININ KONUSU NE?

12 yarışmacı, 10 hafta süresince sürprizlerle dolu bir evde büyük ödülü kazanmak için yetenek, zeka ve stratejilerini yarıştıracak, yarışmadan coşku asla noksan olmayacak.

Günlerinin aşağı yukarı 8 saatini sürprizlerle dolu evde geçirecek olan yarışmacıların yarışmayı kazanmak için iyi yiyecek yapmaları, kabiliyetli olmaları ya da zeka oyunlarında galip gelmeleri kafi olmayacak, bunun yanı sıra haftanın 5. gününde gerçekleşecek elemeleri de başarıyla atlatmaları gerekecek. Bu da sadece kabiliyet ve zeka değil; bunun yanı sıra rakiplerin kuvvetli ve zayıf yönlerini çözümleme etmeyi, doğru ittifakları oluşturmayı ve rakiplerle doğru ilişkiler oluşturmayı gerektirecek. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın ödülüne haiz olabilecekken, yarışmanın kazananı da büyük para ödülünün sahibi olacak.

EŞİM BENZERİM YOK CANLI İZLE!

Eşim Benzerim Yok yarışmasının yeni kısmı merak mevzusu oldu. Eşim Benzerim Yok hafta içi her gün saat 14.30’da Fox Tv ekranlarında yayınlanmaktadır.

Eşim Benzerim Yok Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort