Eski haber spikeri Buket Aydın’dan yeni iş hamlesi!

Yıllar süresince tv ekranlarında haber spikeri olarak tanıdığımız Buket Aydın, yeni bir iş hamlesiyle adından laf ettiriyor. Özel yaşantısı, estetikleri ve etkileyici açıklamalarıyla gündeme gelmeye süren Aydın, şimdi de kendi güzellik merkeziyle gündemde.

Buket Aydın Ticarete Atıldı!

Ekranların sevilen yüzlerinden Buket Aydın, bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Ancak bu süre zarfında boş durmadığını toplumsal medya üstünden yapmış olduğu paylaşımla gösterdi. Kendi markasını kurarak, güzellik sektörüne adım atmış durumda.

Sosyal medya hesaplarından yeni işini duyuran Aydın’a, takipçilerinden ‘Hayırlı olsun’ dilekleri ve kutlama mesajları yağdı. Kendisine gönderilen kutlama kartını da paylaşan Aydın, “Gözyaşım pıt” notuyla heyecanını takipçilerine aktardı.

Buket Aydın’ın Gündem Olan Açıklamaları

Yakın zamanda Müge ile Gülşen’le 2. Sayfa programına misafir olan Aydın, yapmış olduğu ve yapmayı planladığı güzel duyu uygulamalarıyla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aydın, “Sünnet derisinden alınan kök hücre tedavisi yaygın fakat ben onu tercih etmeyeceğim. Popüler olan; bebeklerin kordon kanından elde edilmiş kök hücre tedavisini deneyeceğim.” dedi.

Buket Aydın’ın bu yeni iş adımı, hayranlarını olabildiğince heyecanlandırdı. Aydın’ın güzellik merkezi ile alakalı detaylar ve açılış zamanı merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort