Eskişehir’de 4 katlı apartmanda patlama gerçekleşti: Balkondan sokağa savrulan şahıs hayatını kaybetti

Eskişehir‘de 4 kattan oluşan bir apartmanın en üst katındaki dairede, hemen hemen meçhul nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle 4. katındaki evinin balkonundan sokağa savrulan şahıs yaşamını kaybetti. Patlamanın sebebi ise araştırılıyor.

Merkez Odunpazarı ilçesi Osmangazi Mahallesi Kemer Sokak’taki bir apartmanın 4. katındaki dairede gerçekleştirilen patlamada evin balkonundan sokağa düşerek yaşamını yitiren kişinin Mustafa Erbay Özdil (34) olduğu belirleme edildi. Özdil’in evde yalnız olduğu ve diğer vurulan olmadığı belirtildi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin sonrasında Özdil’in ölü bedeni otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Eskişehir'de apartmanda patlama gerçekleşti 1 şahıs öldü

Polis ve itfaiye ekiplerince meydana getirilen ilk araştırmalarda patlamanın evin mutfak bölümünde meydana geldiği belirlendi. Patlama kararı daireden düşen mutfak, pencere ve beton parçaları sebebiyle sokak adeta savaş alanına dönerken, park halindeki 3 aracında zarar görmüş olduğu belirlendi.

Eskişehir'de apartmanda patlama gerçekleşti 1 şahıs öldü

Odunpazarı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi Kemer sokak üstündeki patlama anı ise park halindeki bir otomobilin vasıta kamerasına yansıdı. Görüntülerde 4’ncü kattaki dairenin mutfak ve balkon kısmında aniden patlama olduğu, daha sonrasında ise dairede yangın çıkmış olduğu görüldü. İtfaiye ve polis ekiplerince patlamanın nedenine dair araştırma sürüyor.

Eskişehir'de apartmanda patlama gerçekleşti 1 şahıs öldü

Eskişehir'de apartmanda patlama gerçekleşti 1 şahıs öldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mustafa Erbay Eskişehir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort