İYİ Parti’den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş için geri adım! ‘Destekleyebiliriz…’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mart 2024 yerel seçimlerinde tüm illerde kendi adaylarıyla yarışacakları konusunda ısrar ederken, Akşener’in yeni prensi “İstanbul ve Ankara, Ekrem Bey ve Mansur Bey’den daha iyisini hak ediyor” diyerek ortalığı kızıştırmıştı. İYİ Parti GİK üyesi ise, “İmamoğlu ve Yavaş’ı destekleyip desteklememe konusunda henüz net bir karar vermedik” diyerek geri adımın ilk sinyalini verdi.

Levent Gültekin’den Meral Akşener’in kızdıracak Mansur Yavaş-Ekrem İmamoğlu iddiası

Yazar Levent Gültekin, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisiyle görüşmesinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, “Belediyenin parası ile anket yaptırıyorlar, kendilerini önde gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum? Ben onlara geçit vermem” dediğini iddia etti.

Meral Akşener’den bombalar! İstanbul’a Buğra Kavuncu olabilir! Ankara adayımız Adnan Beker değil! Levent Gültekin yalan söylüyor

Gazeteci Levent Gültekin, “Meral Akşener, ‘Yavaş ve İmamoğlu’nun kastederek ‘bunlar kendilerini ne zannediyor. Belediyenin parası ile anket yaptırıyorlar, kendilerini önde gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum’ dedi” iddiasında bulundu. Akşener’den Gültekin’e yalanlama geldi. Akşener, Ankara ve İstanbul adaylarının kim olacağıyla ilgili de net konuşurken, Mustafa Sandal’ın Beşiktaş adayı olmasını çok istediğini söyledi.

Tunç Soyer’e göre Meral Akşener’in İzmir planı ne? Soyer, CHP Genel Merkezi’ni tehdit etti

İZMİR’in CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerel seçimler için Ümit Özlale’yi İzmir adayı olarak açıklamasının arkasında İstanbul ve Ankara için pazarlık amaçlı olduğunu söyledi. Soyer, İYİ Parti adayı için de “kolay rakip” dedi. Tunç Soyer, Ahmet Akın’ın İzmir adaylığı için de CHP Genel Merkezi’ni tehdit etti.

beylikdüzü escort