Kavanoza bir tutam ekleyin, turşu erimesini unutun!
Erimeyen ve köpüklenmeyen turşu yapmanın sırrını sizler için araştırdık. Turşu kurarken bu hatayı yapmazsanız, kütür kütür yiyeceksiniz… ensonhaber.com Lezzetli sebze …
Yemek
Erimeyen ve köpüklenmeyen turşu yapmanın sırrını sizler için araştırdık. Turşu kurarken bu hatayı yapmazsanız, kütür kütür yiyeceksiniz… ensonhaber.com Lezzetli sebze …
Sofraların olmazsa olmaz çorbası mercimek pişirirken püf noktalarını bilirseniz tadından yenmez. İşte mercimek çorbasına 1 kaşık atmanız gerekeni söylüyoruz… ensonhaber.com …
Restoranlarda hesap fişindeki ek ücret, “kuver” ismi altında alınıyor. Peki, kuver nedir? Kuver tutarı niçin alınır? Kuver ödemek mecburi mu, …
Av yasağının bitmesiyle beraber derya kuzuları ağlara düştü. Tezgahtakilerin ise taze mi bayat mı bulunduğunu idrak etmek büyük ehemmiyet taşıyor. …
Acı biberin tesirini derhal geçirmek için yapmanız gerekeni söylüyoruz! İşte acının el ve ağızdaki tesirini bitiren yöntem… ensonhaber.com Acı biber …
Özene bezene aldığınız yeşilliklerin hafta süresince buzdolabında çürümeden durmasını sağlamak için birkaç tane kürdan işinize yarayacaktır. ensonhaber.com Maydanoz, dereotu, nane, …
Havalar soğur soğumaz tencerelerde kaynamaya başlayan tarhana çorbası, milyonların favorisi. Bir de pişirme tekniklerini uygularsanız, lezzeti nirvanaya taşıyacaksınız. ensonhaber.com Ortadoğu, …