Fahri Aktaş kimdir? Fahri Aktaş nereli? Fahri Aktaş kaç yaşında?

Fahri Aktaş, çoğu şahıs tarafınca merak ediliyor. Peki, Fahri Aktaş kimdir? Fahri Aktaş nereli? Fahri Aktaş kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

FAHRİ AKTAŞ KİMDİR?

Fahri Aktaş, 1968 İzmir’de doğmuştur. Fahri Aktaş, 1987 senesinde Polis Koleji’nden, 1991 senesinde Polis Akademisi’nden mezun oldu. Sırasıyla Adana, Van, Erzurum, Şırnak illerinde farklı rütbelerde TEM, İstihbarat, KOM, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, PMYO Öğretmen Emniyet Müdürü görevlerinde bulundu. Askerliğini 1994-1996 yılları aralığında Kayseri 1.Komando Tugayında (Şırnak/Cudi üs bölgesi) Asteğmen rütbesinde tamamladı.

2005-2006 Mersin Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde (MBA) alanında Yüksek Lisans Eğitimi yaptı. BM Polis Barışgücünde (UNPOL), Haiti (MİNUSTAH) ve Fildişi Sahili (ONUCİ) ülkelerinde yurtdışı görevler almış, Güney Kore ile Almanya’da resmi toplantı ve temaslarda bulunmuştur.

2015 senesinde Adana İlinde “TEM, Güvenlik ve Çevik Kuvvet” birimlerinden görevli İl Emniyet Müdür Yardımcısı iken, EGM Yüksek Değerlendirme Kurulu Kararı ile 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi etti. 2015-2017 seneler içinde Polis Başmüfettişi olarak Özel Güvenlik Denetleme Adana Bölge Başkanı, 2017-2021 yılları aralığında Giresun İl Emniyet Müdürü olarak vazife yaptı. Resmi gazetede gösterilen 2021/307 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama sonucu ile Zonguldak İl Emniyet Müdürü olarak atanmış, 14.07.2021 tarihinde göreve başlamıştır.

Aktaş, evli ve 2 kız babasıdır. İyi derecede Fransızca bilmektedir.

MANİSA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile 52 ilin güvenlik müdürü değişti.

2 Ağustos’ta yayımlanan Resmi Gazete kararının sonrasında Manisa Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort