Faizsiz Evlilik Kredisi Ne Zaman Verilecek? 150 Bin TL Evlilik Kredisi Şartları, Yaş Sınırı

Kabine Toplantısı sonrası izahat yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrenciye vergisiz telefon bilgisayar duyurusunun sonrasında evlenecek çiftlere de seslendi. 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi verileceği açıklandı. Erdoğan’ın, “Önümüzdeki günlerde Aile ve Gençlik Bankası’na dair kanun teklifini Meclis’imizin takdirine sunacağız” açıklamasının sonrasında faizsiz evlilik kredisi ne vakit verilecek, 150 bin TL evlilik kredisi şartları, yaş sınırı ne araştırmaları başladı. İşte merak edenler için faizsiz evlilik kredisi detayları..

ERDOĞAN FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ

Seçim döneminde açıklanan 150 bin TL evlilik kredisi bilgileri merak mevzusu oldu. Evlilik kredisine dair konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Evlenecek gençlerin desteklenmesi projemizle alakalı çalışmayı tamamladık. Önümüzdeki günlerde Aile ve Gençlik Bankası’na dair kanun teklifini Meclis’imizin takdirine sunacağız. Devlet gelirlerinin belli bir kısmını buraya aktaracağız. Gençlere faizsiz kredi imkanı sunacağız. Bu uygulamayı pilot bölge olarak zelzele bölgesinde başlatacağız” dedi.

FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI

Faizsiz evlilik kredisi yeni birliktelikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üstünden verilecek. Yeni evlenen çiftlere 24 ay geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi verilecek. Faizsiz evlilik kredisi için hemen hemen şartlar ve yaş sınırı belli olmadı. Evlilik kredisinin deposu ise yeni kurulması beklenen Aile Ve Gençlik Bankası tarafınca sağlanacak. Sosyal amaçlar için kullanılacak olan dijital banka, internasyonal standartlarla çalışacak. Enerjiden almış olduğu parayı kaynak olarak kullanacak banka evlilik kredisinde kullanılacak. Faizsiz evlilik kredisi yürürlüğe girdiğinde haberimizde yer alacak.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort