Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Başkan Ali Koç’la buluştu

Sarı-lacivertli kulüpten meydana getirilen açıklamaya göre, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Odası’nda gerçekleşen ziyarette başkan Ali Koç ve genel yazman Burak Çağlan Kızılhan ile yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, İlker Dinçay ve Can Gebetaş, oyuncular ve yöntem kurulu kutlama etti.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’ndaki her oyuncunun yaptıkları işten keyif aldığını, ilinti hissettiklerini belirten Ali Koç, şunları kaydetti:

“Futbol takımımızın dün meydana gelen görkemli galibiyetinin sonrasında bugün gene bir görkemli takımımız ve kazandıkları Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk hanım basketbol Süper Kupası’nı idare kuruluna takdim etmeye geldiler. Kadın basketbol laf konusuysa sürekli kupalar geliyor fakat bu oldukça oldukça mühim bir kupa. Niye mühim bir kupa? Çünkü hem ilk olması hem de Cumhuriyetimizin 100’üncü senesinde ilk olması ve bu ilki Fenerbahçe’nin başarmış olması… Şansımız yardımcı gitseydi ilk EuroLeague’i biz getirecektik fakat bir sürü finalde şansımız tutmadı. Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş’ın, Genel Menajerimiz Arzu Özyiğit, Başantrenörümüz Valeria Garnier ve kaptanın huzurunda takıma şahsım, idare kurulum ve bütün camiamız adına oldukça çok teşekkür ediyorum. Ne kadar teşekkür etsek de azdır. Ama şunu da söylemek istiyorum; burada gördüğünüz oyuncularımız içinde 3’ü WNBA’e bitirip derhal geldiler ve bu takım ruhunu gösteriyor. Şampiyonluk aslında soyunma odasından geçer. Burası topyekün bir dizi olmuş, tam bir ekip. Kaptanımızın huzurunda bütün takıma başarılar diliyorum. İnşallah geçen seneki şaşırtıcı performansı bu sene de devam ettirebiliriz. Buralara gelmek zor, kalmak daha da zor. EuroLeague’de grubumuz zor, basit değil. Sezona da zor iki maçla başladık. Şu ana kadar Süper Kupa ile beraber 5’te 5’le gidiyoruz. Erkek basketbolda da hep kazanıyoruz, aynı şekilde futbolda da kazanıyoruz. Allah yolumuzu hep aleni etsin. Bugüne kadar oldukça güçlük yaşadık. Bundan sonrası daha berrak bir tempo olsun diye diliyoruz. Canıgönülden kaptanı ve bütün ekibi bir kez daha kutlama ederim. Kupa basketbol müzemizdeki yerini alacak.”

MUSTAFA KEMAL DANABAŞ: BU TAKIMLA GURUR DUYUYORUM

Fenerbahçe Kulübü’nün Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, sarı-lacivertli oyuncuların etkili performansından kaynaklı söylenecek oldukça fazla sözün olmadığını belirterek, “Bu takım için konuşacak oldukça fazla bir şey yok. Bu takım birbirinden kıymetli ve karakterli oyunculardan kurulu. Bu takım sahada o denli hoş konuşuyor ki biz yalnızca kenarda oturup gururla bu ekibi seyrediyoruz. Hepsinin alın terine sağlık. Ben bu sene sakatlıklardan uzak, geçen yılın tekrarı, bütün kupaları alacağımız görkemli bir sürem diliyorum. Ayrıca kulübümüzün bütün branşlarına bütün kupalarını alacağı mükemmel bir sürem diliyorum. Bu takımla gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

ARZU ÖZYİĞİT: TEK HEDEF HER KULVARDA ŞAMPİYON OLMAK

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Arzu Özyiğit ise şu şekilde konuştu:

“Benim için evimizde düzenlenen Final Four’u yitirmiş olmak oldukça zor bir andı. Fenerbahçe’de kendimi başarısız hissettiğim bir andı. Başkanımızdan müsaade istedim, Başkanımız da ‘Çok üzüleceksin, biz bu kupayı alana kadar deneyeceğiz’ dedi. Kendisine oldukça teşekkür ediyorum. Sonuç olarak bu tarz şeyleri yaşamak harika. Verdiğimiz bütün emeklere değdi. Tüm yöntem kadroya de teşekkür ediyorum. Oyuncularımla her vakit gurur duyuyorum. Biz müthiş bir yöntem kadroya sahibiz. Yaptıkları işten ve Fenerbahçe’ye bağlılıklarından oldukça mutluyum. Hep beraber bunu yaşamış olmak her şeyin ötesinde fakat bizim açımızdan tek bir hedef olabilir, Fenerbahçe olarak her kulvarda şampiyon olmak. Bu bizim açımızdan bir başlangıçtı, ümit ederim bundan sonraki bütün kupaları da 100’üncü sene bitmeden almaya devam ederiz ki bizim açımızdan 100’üncü, 200’üncü, 300’üncü sene ayrım etmez Fenerbahçe her vakit daim olacaktır.”

VALERIE GARNIER: ÇOK GURURLU VE ONURLUYUZ

Başantrenör Valerie Garnier, “Süper Kupa’yı Türkiye’ye ilk getiren takım olmak bizim açımızdan oldukça önemliydi. Bundan kaynaklı oldukça gururlu ve onurluyuz” dedi.

ALPERİ ONAR: BİRLİKTE MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Takım kaptanı Alperi Onar oldukça sevinçli bulunduğunu aktararak şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimizin 100’üncü senesinde EuroLeague’ten sonra Süper Kupa’yı da Türkiye’ye getirdik. Süper Kupa’yı Türkiye’ye getiren ilk takım olmak olağanüstü gurur verici. Bütün takım arkadaşlarımıza, staffımıza, Başkanımıza, Yöneticilerimize her insana teşekkür ediyorum. Bu takımın parçası olmaktan kaynaklı oldukça mutluyum. Takım dostlarımla gurur duyuyorum, zira aramıza geç katılanlar oldu. Sezon başı sıkıntılı geçti fakat her şeye karşın beraber kaldık ve kupayı kazandık. Önümüzde oldukça uzun bir yol var: Türkiye Kupası, EuroLeague, Lig şampiyonluğu. Birlikte boğuşmaya devam edeceğiz.”

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Arzu Özyiğit, başantrenör Valerie Garnier ve takım kaptanı Alperi Onar, başkan Ali Koç ve Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş’a imzalı forma armağan etti.

Ziyaret çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort