Fenerbahçe Nordsjaelland maç özeti izle 3-1 Goller ve geniş özet videosu

Fenerbahçe Nordsjaelland maç özeti izle. Fenerbahçe Konferans Ligi H grubunda karşılaşmış olduğu Nordsjaelland takımını 3-1 ibi net bir skorla yenik etti. İşte Fenerbahçe Nordsjaelland maç özeti ve gollerin videosu.

Fenerbahçe Nordsjaelland maç özeti

Fenerbahçe’nin başından sonuna kadar kontrolünde tuttuğu oyunda gol perdesini açan isim Crespo oldu. Dakikalar 26’yi gösterirken sahneye çıkan Franszı, mükemmel golüyle sarı-lacivertlileri 1-0 öne geçirdi.

Oyunu hızlıca rakip sahaya yıkmayı başaran Fenerbahçe bu kez Michy Batshuayi ile fileleri sarstı ve skor aniden 2-0 oldu.

İkinci yarıya da süratli başlayan Fenerbahçe Serdar Aziz ile 47’de 3-0’lık üstünlüğü ele geçirdi.

Maç kadrosu

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Mert Hakan Yandaş, King, Kent, Batshuayi.

Nordsjaelland: Andreas Hansen, Villadsen, Kian Hansen, Nagalo, Frese, Tverskov, Diomande, Dorgeles, Osman, Schjelderup, Ingvartsen.

Fenerbahçe Nordsjaelland Maç Özeti ve Analizi

Fenerbahçe, Konferans Ligi H grubunda karşılaşmış olduğu Nordsjaelland takımını 3-1 gibi net bir skorla yenik etti. Maçın başından sonuna kadar Fenerbahçe’nin kontrolünde geçen karşılaşmada ilk golü atan isim Crespo oldu. 26. dakikada sahneye çıkan Fransız oyuncu, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Fenerbahçe, bu golün sonrasında oyunu hızlıca rakip sahaya yıkmayı başardı ve Michy Batshuayi ile skoru 2-0’a taşıdı.

Maçın Dönüm Noktaları

İkinci yarıya da süratli başlayan Fenerbahçe, Serdar Aziz’in 47. dakikada attığı golle 3-0’lık üstünlüğü ele geçirdi. Ancak Nordsjaelland, 55. dakikada Oliver Villadsen’in golüyle farkı ikiye indirdi. Bu gol, Nordsjaelland için moral deposu oldu ama Fenerbahçe’nin defansı daha çok gol yemeye izin vermedi.

Maçın Sonuçları ve Önemi

Kalan dakikalarda skor değişmezken, Fenerbahçe sahadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu. Bu galibiyet, Fenerbahçe için Konferans Ligi’nde mühim bir adım oldu ve grubunda üst sıralara tırmanmasını sağladı. Nordsjaelland ise bu mağlubiyetle grubunda zor günler geçireceğinin sinyallerini verdi. Özellikle Fenerbahçe’nin etkili oyunu ve skoru erken açması, maçın kaderini belirleyen faktörler arasındaydı.

Nordsjaelland ekibi bu gollere 55. Dakikada Oliver Villadsen ile mukamele verdi ve ayrım 2 oldu.

Kalan dakikalarda skor değişmezken Fenerbahçe sahadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort