Fenerbahçe’de galibiyet serisi 14 maça çıktı! 14 yıl sonra bir ilk

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, evinde karşılaşmış olduğu Çaykur Rizespor’u 5-0 yenik ederken, goller Szymanski, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Joshua King’ten geldi. Yeni sezona yengi serisiyle başlayan Fenerbahçe, ligde oynadığı ilk 7 maçta 7 yengi elde etti.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde sezona etkin giriş yapan Fenerbahçe, yengi serisine Çaykur Rizespor maçında da devam etti. UEFA Konferans Ligi elemelerinde Zimbru, Maribor ve Twente ile oynadığı toplam 6 maçta 6 yengi sağlayan sarı-lacivertliler, öbek aşamasında da Nordsjaelland’ı yendi. Süper Lig’de de Gaziantep FK, Samsunspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Alanyaspor ve Başakşehir’e karşı avantaj sağlayan Kanarya, Çaykur Rizespor’u da yenik etmeyi başardı. Fenerbahçe, bu sürem oynadığı 14 maçın tamamında yengi luğu yaşadı.

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor içinde oynanan lig müsabakasını 40 bin 340 biletli yandaş izledi. Ülker Stadyumu’nda tribünleri dolduran sarı-lacivertli taraftarlar ilk dakikadan itibaren takımlarını destekledi. Farklı sonuçla biten karşılaşmanın sonrasında futbolcular, sevinçlerini taraftarlarla beraber yaşadı. Öte taraftan Rizesporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan kısımda müsabakayı takip etti.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort