Fethi Yaşar’dan dolmuşçu esnafına ziyaret

Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe ve Yenibatı Mahallesi’nde bulunan dolmuş duraklarını ziyaret ederek dolmuşçu esnafının sıkıntılarını dinledi.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankaralı dolmuş şoförlerinin sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Dolmuş duraklarını ziyaret eden Yaşar, esnafa sıkıntıların atlatılacağı mesajını verdi. Dolmuş şoförlerinin ve esnafın taleplerini dinleyerek karşılıklı düşünce alışverişinde bulunan Yaşar, “Son dönemde yaşanmış olan fiyat artışları hem vatandaşa hem de esnafa büyük yük bindiriyor. Ülke olarak yüksek enflasyon sorunuyla savaşım ediyoruz. Alışılmış politik hamleleri bir kenara bırakıp derhal üretim ekonomisine geçmek ve buna göre yapısal hamleler yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Başkan Yaşar’ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dolmuş durağı esnafı, “Fethi Başkan her sıkıntımızda yanımızda duruyor. Esnafa olan desteğinden ve sıkıntıların çözümünde gösterdiği gayretten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort