Filenin Sultanları Zehra Güneş Kaç Yaşında? Zehra Güneş Boyu Kaç? Zehra Güneş Sevgilisi

Filenin Sultanları Zehra Güneş Kaç Yaşında? Zehra Güneş Boyu Kaç? Zehra Güneş Sevgilisi

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile VakıfBank’ın etkin sporcusu Zehra Güneş son dönemde yıldızı parlayan adlardan oldu. 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B grubu maçlarında ter döken Filenin Sultanları rakiplerini ayrı ayrı alt etti. Maçlarda dikkat çeken adlardan olan Zehra Güneş boyu merak mevzusu oldu. İşte Zehra Güneş bilgileri..

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

7 Temmuz 1999 İstanbul Kartal doğumlu olan Zehra Güneş, voleybola 12 yaşlarında VakıfBank’ta başladı. İki sene üst üste hem star hem ergenlerde Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 15 yaşlarındayken 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bir sürem kiralık forma giydi. Aynı sürem hem PAF ekip hem genç takımda Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

2015-2016 sezonu VakıfBank’ın 3.Lig’den 2. Lig’e şampiyon olarak yükselen takımında forma giydi. 2016-2017 sezonu Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giydi. Sezon sonunda VakıfBank Genç Takımı’yla tekrar Türkiye şampiyonu oldu. 2017-2018 sezonundan bu yana VakıfBank A Takımı’nda oynayan Zehra Güneş, sarı-siyahlı formayla 2 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 1 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 3 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Zehra Güneş, Yıldız Milli Takımı’yla dünya dördüncülüğü, Balkan ve Eyof şampiyonluğu, Genç Milli Takım formasıyla Avrupa üçüncülüğü, Dünya dördüncülüğü, U23 Milli Takımı’yla da Dünya şampiyonluğu yaşadı. Orta oyuncu Zehra Güneş A Milli Takım formasıyla 2018 FIVB Miletler Ligi ve 2019 Kadın Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı. 

ZEHRA GÜNEŞ SEVGİLİSİ

24 yaşlarında olan ulusal sporcu Zehra Güneş 1.97 santimetre boyunda. Zehra Güneş bir devre Eren Dişli ile bir birlikteydi. Çiftin ilişkisi 1 sene sürdü. Evlenecekleri konuşulan çift kısa bir müddet sonrasında ayrıldı. Şimdilerde oyuncunun sevgilisi var mı bilinmiyor.

ZEHRA GÜNEŞ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort