Fofana günah çıkardı… Gereken dersleri aldım

EN BÜYÜK KORKUM TAKIMIN PUAN KAYBETMESİYDİ

Ceza sürecinin kendisinin çok sancılı geçtiğini belirten Fofana şu şekilde konuştu: Cezam bittiği için çok mutluyum. Cezalı olduğum süreç çok acı verici geçmişti. En büyük korkum takımın yaşayacağı puan kayıplarıydı. Takımın kazanmasını her şeyden çok istedim. Şimdi ceza bittim ve geri döndüm. Devam edecek galibiyet serilerinde takıma katkı sağlamak, Kocaelispor’a her maçı kazandırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.

GERÇEKTEN ÇOK ZORDU

Saha dışında olmak, saha içinde olmaktan çok daha zor. Çünkü sahada takım arkadaşlarınızın yanında olmak, yardım etmek istiyorsunuz ama elinizden bir şey gelmiyor. Bunu yaşamak gerçekten çok zor. Yaşananları unuttum. Kırmızı kartı o şekilde gördüğüm için çok zor günler yaşadım. Bu dönemi geride bıraktım ve her şeyi unuttum.

TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM

Takıma tekrar dahil olduğum için çok mutluyum. Pazar günü kritik bir karşılaşma oynayacağız. Bu maçı kazanacak güce sahibiz. Taraftarımıza cezalı olduğum dönemde yanımda oldukları için teşekkür ederim. Bu süreci çabuk atlatmam da bana yardımcı oldular. Onlardan da tekrar özür diliyorum. Benim için unutmayacağım bir hata oldu ve gerekli dersleri aldım.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort