Furkan Çağman kimdir? – Elips Haber

Furkan Çağman kimdir? Furkan Çağman nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Furkan Çağman’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Furkan Çağman kimdir? Furkan Çağman kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Furkan Çağman’ın biyografisini haberimizde derledik…

Furkan Çağman kimdir?

Furkan Çağman ile alakalı internette pek fazla malumat bulunmamaktadır. Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın asistanı olduğu malum Çağman, toplumsal medya fenomeni Arda Bektaş’a fizyolojik sertlik uygulaması ile gündeme gelmiştir.

Çağman’ın sokakta yürürken kendisine arkadan saldırmış olduğu anların kamera görüntülerini toplumsal medyada paylaşan Bektaş, hukuki süreci başlattığını duyurmuştur. 

Konuya dair izahat yapan Çağman ise, şunları söyledi: 


Hilmi Türkmen kimdir?

“Bugün hakkımda çıkan videoyla alakalı özetlemek gerekirse bir bilgilendirme yapmak isterim. Videoda gördüğünüz şahıs dizgesel olarak uzun süredir hakkımda iftira atarak haysiyet ve gururumu incitecek eylemlerde bulunmaktadır. Bu vaziyet toplumsal çevremi, aile ve arkadaşlık ilişkilerimi ilaveten psikolojimi de önemli oranda bozmuştur. Bugüne kadar ismi geçen kişinin paylaşımlarına hiç bir şekilde mukamele vermeme karşın beni ve arkadaşlarımı hedef alan ısrarlı bir biçimde bu paylaşımlarına devam etmiştir.

Arkadaşım Samet ile Nişantaşı’nda yürürken şahsı birden karşımda gördüm. Anlık bir refleks ile kendimi denetim edememiş ve maalesef bu tatsız sahneler ortaya çıktı. Öncelikle bu şekilde bir olayın içinde yer aldığım için harbiden oldukça üzgünüm. Beni tanıyan hepimiz bu yaşıma kadar hiç bir sertlik eyleminin içinde yer almadığımı da gayet iyi bilmektedir. Herkesten bu şekilde vaziyet içinde bırakıldığım için gene de özür dilerim. Çok uzun süredir beni haksız yere tahrik edip hakkımda türlü iftiralar ve hakaretler eden ve bu olayın yaşanmasına sebebiyet veren şahıs ve kişiler ile alakalı benim de yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim.”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort