Galatasaray maçı öncesi Erik ten Hag’dan Altay Bayındır sorusuna yanıt: Göreceksiniz

Şampiyonlar Ligi’nde savaşım eden temsilcimiz Galatasaray’ın yarın akşam 22:00’de deplasmanda başına gelebilecek Manchester United’da Hollandalı çalıştırıcı Erik ten Hag maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

ANTHONY GERİ DÖNÜYOR

Hollandalı menajer, bir müddet ilkin kız arkadaşı ile yaşamış olduğu vakalar sebebiyle kadro dışı bırakılan Anthony için; “Antony dün ilk kez takımla beraber çalıştı. Yarın oynayıp oynamama durumunu düşüneceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘GALATASARAY’IN KALİTESİNİ BİLİYORUZ’

Erik ten Hag, açıklamasının devamında şunları söyledi; “Galatasaray’ın standardını biliyoruz. Galatasaray’da yalnızca Zaha ve Icardi yok. Ellerinde Ziyech ve Mertens de var. İyi savunmamız gerekiyor. Buna göre planı yapmış olup ilerlemeliyiz.”

ALTAY OYNAYACAK MI?

Yaz aktarım döneminde Fenerbahçe’den aktarım edilen Altay Bayındır ile ilgili ise; “Altay Bayındır’ın yarın oynayıp oynamayacağını göreceksiniz. Lig Kupası’nda Onana’yı seçtik zira İngiltere standartlarına ahenk sağlaması gerekiyor. Aynı zamanda Altay’ı da ilerletmemiz gerekiyor. Antrenmanlarda oldukça iyi bir izlenim bıraktı ve harbiden gelişiyor, bu yüzden bundan harbiden memnunuz.” diye konuştu.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort