Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri kayıplarda!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki Salı günü misafir olacağı Manchester United, İngiltere Premier Ligi’nde Crystal Palace’a 1-0 kaybetti. Rakibini bu hafta içinde Lig Kupası’nda 3-0’la geçen United, 25. dakikada kullanılan özgür vuruşta ceza sahasında Joachim Andersen’in enfes golüne mani olamadı.

Palace, ilk yarıda mühim fırsatlar da yakalarken, ikinci yarıda ev sahibi, Old Trafford’da birliktelik golünü bulmak için her şeyi yaptı. Ancak Kırmızı Şeytanlar, Palace’ın katı savunmasını geçemedi ve bu sürem ligde Brighton (1-3) mağlubiyetinin sonrasında Old Trafford’da ikinci yenilgisini yaşadı.

EKSİKLERİ DE FAZLA

Kırmızı Şeytanlar’da Martinez, Wan-Bissaka, Luke Shaw, Reguilon, Diallo sakatlıkları nedeniyle forma giymedi. Affedilen Antony bu maçta ekibe giremezken, hocası Erik ten Hag’ı eleştirdikten kadro dışı bırakılan ve özür dilemeyen Jadon Sancho ise bireysel olarak çalışmalarına devam ediyor.

KOPENHAG DA YENİLDİ: 0-2

Sarı-Kırmızılılar’ın, Devler Ligi’ndeki bir diğer rakibi Kopenhag, Danimarka Ligi’nde sahasında Midtjylland’a 2-0 kaybetti.

Konuk ekibin gollerini 63’te Ola Brynhildsen ve 71. dakikada Oliver Sorensen ağlara yolladı. Kopenhag, ligde üç maç sonrasında ilk mağlubiyetini yaşadı.

BAYERN BERABERLİĞİ KURTARDI

Manchester United ve Kopenhag’ın birliktelik ile geçmiş olduğu hafta sonunda Bayern Münih ise yenilginin kıyısından döndü. Leipzig karşısında 26. dakikada 2-0 geri düşen Bayern Münih, 57. dakikada Harry Kane’in penaltıdan ve 70. dakikada Leroy Sane’nin attığı gollerle deplasmanda 2-2’lik beraberliği kurtardı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort