Ganire Paşayeva kimdir? – Elips Haber

Ganire Paşayeva kimdir? Ganire Paşayeva nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Ganire Paşayeva’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ganire Paşayeva kimdir? Ganire Paşayeva kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ganire Paşayeva’nın biyografisini haberimizde derledik…

Ganire Paşayeva 24 Mart 1975 tarihinde Tovuz, Azerbaycan’da dünyaya geldi.

Lise mezuniyetinin sonrasında Azerbaycan Tıp Üniversitesi’nde eğitimine süren Paşayeva, buradaki eğitiminin yanısıra Bakü Devlet Üniversitesi Uluslararası Hukuk Bölümü’nden mezun oldu. 

1998 yılında ANS televizyonunda muhabir olarak çalışmaya başlayan Paşayeva, ilerleyen dönemlerde aynı kanalda değişik görevlerde yer aldı. 

2005 senesinde  halkla ilişkiler bölüm başkanı oldu. 

Siyasi yaşamına da aynı yıl başlayan Paşayeva, ilk defa 6 Kasım 2005 tarihinde meydana getirilen seçimler kararı Tovuz bağımsız Milletvekili olarak meclise girdi. 


Ünal Karahasanoğlu kimdir?

Millî Meclis’teki Uluslararası ve Parlamentolar Arası İlişkiler Daimi Komisyonu’nun üyesi olan Ganire Paşayeva, bunun yanı sıra Azerbaycan-Gürcistan Parlamentolar Arası Çalışma Grubu’nun başkanı ve Azerbaycan-Türkiye, Azerbaycan-Hindistan ve Azerbaycan-Japonya Parlamentolar Arası Çalışma Grupları’nın üyesidir.

Ganire Paşayeva, Avrupa Konseyi Parlamenter Asamblesi’nde Azerbaycan Cumhuriyeti’ni temsil eden kurulun da üyesidir.

Paşayeva iyi ölçüde İngilizce ve Rusça bilmektedir. 

‘Aşk Başka’ adlı yayınlanmış kitabı vardır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort