Garfield resmindeki 5 farkı insanların yüzde 99,9’u bulamıyor! Sadece kartal gözlüler 10 saniyede görebiliyor

Garfield resmindeki 5 farkı 10 saniye içinde insanların yüzde 99,9’u bulamadı. Peki siz bulabilir misiniz? Bu oyunla beraber keskin görüş kabiliyetinizi test edebilirsiniz. İki benzer imaj arasındaki farkları tanımlamanız gereksinim duyulan bir tür bulmaca oyunu olan bu testi yalnızca kartal gözlüler çözebiliyor.

Gözlem becerilerinizi test etmek ya da görme keskinliğinizi, tarama ve kıyaslama becerilerinizi ve konsantrasyon gücünüzü geliştirmek istiyorsanız, farkları belirleme etme oyunları sizin için en iyisidir.

Not: Görsel testleri çözerken sayfayı aşağıya yavaşça kaydırmanızı öneri ederiz.

SADECE KARTAL GÖZLÜLER GÖREBİLİYOR

Aşağıda 5 farkı belirleme etmenizi sağlayacak iki Garfield resmi bulunuyor. Bu sempatik çizgi kahramanı iyice inceleyip doğru cevapları 10 saniyede bulmaya çalışın. Süreyi başlatabilirsiniz.

Farklar en ufak ayrıntılarda gizlidir. Çok incedir ve rahatlıkla gözden kaçabilir. Bulabildiniz mi?

Görüntüler arasındaki ufak farkları görebilmek için keskin görüşe gereksinim vardır. Ancak üzülmeyin, 10 saniye gibi kısa bir müddette insanların birçoğu farkları bulamıyor.

Bu testi 5 saniye içinde çözebiliyorsanız, keskin bir görüşe ve ince değişimleri belirleme etme konusu ile ilgili kusursuz bir kabiliyete sahipsiniz demektir.

Cevabı bulamadıysanız bu yazının sonundaki çözümü denetim edebilirsiniz.

GARFIELD RESMİNDEKİ 5 FARK

Resimdeki farkları aşağıdaki görselde bulabilirsiniz. Tahminlerinizi karşılaştırın ve kaç doğru yanıt verdiğinizi denetim edin.

Garfield resmindeki 5 farkı insanların yüzde 99,9'u bulamıyor! Sadece kartal gözlüler 10 saniyede görebiliyor

IQ ve optik illüzyon testlerini çözmekten keyif alıyorsanız aşağıdaki testleri de deneyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Garfield Gündem Magazin Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort