Gelinim Mutfakta kim elendi? 4 Ağustos Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, bilezikleri aldı?

Nursel Ergin‘in sunuculuğunu yapmış olduğu Gelinim Mutfakta programı büyük bir seyirci kitlesine hakim. Sevilen yüz Nursel Ergin ile sunulan Gelinim Mutfakta programının seyircileri ise bugün kimin elendiğini araştırıyor. Arama motorlarında Gelinim Mutfakta kim elendi? 4 Ağustos Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, bilezikleri aldı? soruları aratıldı.

4 Ağustos günü Gelinim Mutfakta programına veda eden isim 53 puanla Elanur oldu.

Bu haftanın puan durumu şöyle:

Elif: 86

Tuğba: 75

Melike: 64

Elanur: 53

Elanur Şeker 2 aydır evli olara Gelinim Mutfakta programına başvurmuştur ve İstanbul’da ikamet etmektedir. Elanur Şeker butik işletmektedir. E tecim ile ilgilenen Ela, yapısı ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Kendisine itimatı tam olan Elanur, programda dediği iddialı cümleler ile ön plana çıkıyor.

Gelinim Mutfakta 6. sürem fragmanında Nursel Ergin tarafınca tanıtılan yarışmacılar Melike, Elanur, Elif, Tuğba isimli yarışmacılar oluyor. Gelinim Mutfakta 6. sürem yarışmacıları;

Melike, Elanur, Elif, Tuğba

Gelinim Mutfakta programı hafta içi her gün saat 13:00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980’de İstanbul’da doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin’in 18 yaşlarında yapmış olduğu evliliğinden Bengü Çınar isminde bir kızı oldu. Sosyal medyada sıklıkla dört gözle beklenen Bengü Çınar’ın babasının adı bilinmiyor.

Nursel Ergin, “Var mısın Yok musun?” isimli yarışmayla tanınmıştır. Bu müsabaka vasıtası ile hem samimiyeti hem içtenliği hem de esprili kişiliğiyle seyircilerin gönlünü kazanmış ve yaşam hikayesiyle derinden etkilemiştir.

Nursel Ergin yarışmanın sonrasında Cam Kırıkları isimli dizide Suna karakterine yaşam vermiştir. Diziden sonra, Mutfağım isimli yiyecek uygulamasıyla izleyicilerle buluştu. Yemek programlarıyla dikkat çeken Nursel Ergin, 2015 senesinde Nursel’in Mutfağı isimli yiyecek programının sunuculuğunu üstlendi.

Gelinim Mutfakta Nursel Ergin Kanal D Gündem Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort